Secom își consolidează activitatea în patru divizii și lansează Secom Healthcare Group

După 17 ani de activitate, timp în care a evoluat sustenabil și a devenit o companie de referință pe piață de suplimente alimentare din România, Secom face un nou pas înainte și își consolidează activitatea în Secom Healthcare Group.

Secom Healthcare Group este alcătuit din patru divizii: Secom Business-to-Business, care coordonează distribuția și promovarea produselor pentru sănătate și frumusețe din portofoliul de import, Secom Business-to-Consumer, care gestionează rețeaua proprie de magazine și e-shop-ul secom.ro, Good Routine, care coordonează dezvoltarea și promovarea suplimentelor alimentare din portofoliul brandulului propriu, și Verithera – Clinică de Medicină Funcțională și Integrativă, care oferă servicii medicale și terapii complementare celor alopate.

“De-a lungul timplui, Secom și-a dovedit competența în a oferi soluții avansate, de încredere, pentru un stil de viață sănătos. Avem convingerea că acest grup de companii este capabil să susțină dezvoltarea portofoliului actual de produse și servicii și extinderea activității pe piața europeană, astfel încât să reușim să influențăm în bine viețile cât mai multor consumatori și pacienți”, spune Lucia Costea, co-fondator și CEO Secom Healthcare Group. 

Secom Healthcare Group are o echipă de 200 de oameni și un portofoliu de peste 450 de produse premium, din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale, realizate de producători internaționali de renume, și un portofoliu variat de servicii medicale și terapii complementare, oferite în clinica Verithera din Enayati Medical City. Produsele Secom sunt disponibile în peste 8.000 de farmacii, pe secom.ro, pe good-routine.com și în cele 13 magazine Secom din principalele orașe. 

Potrivit conducerii companiei, evoluția Secom dintr-un magazin cu profil naturist într-un grup solid de companii, cu o cifră de afaceri de aproape 32 de milioane de euro, se datorează celor patru piloni pe care a fost construit business-ul: calitatea fără compromis, preocuparea constanța pentru inovație, inițiativele de educare și o dorința autentică de a face bine.

Lucia Costea, co-fondator & CEO @ Secom Healthcare Group. 

“Ne propunem să evoluăm și în continuare la fel de sustenabil și rămânem dedicați misiunii cu care am început în 2004 – aceea de a contribui la îmbunătățirea sănătății și a stării de bine a oamenilor prin produse și servicii de înaltă calitate, inovatoare și de încredere, livrate într-o manieră etică de business“, arată Lucia Costea.

Planurile Secom Healthcare Group includ consolidarea celor patru divizii, extinderea business-ului în alte țări europene, continuarea proiectelor de digitalizare și dezvoltarea echipei cu specialiști motivați, dornici să susțină planurile companiei. Grupul va investi și în lărgirea portofoliului cu produse și servicii capabile să răspundă agil la nevoile consumatorului modern. Abordarea customer-centric și continuarea proiectelor de educare în medicina integrativă rămân priorități ale Secom Healthcare Group.

Articolul anterior

Cîţu: Am semnat un proiect de lege privind testarea pe bani proprii a angajaţilor nevaccinaţi din sistemul de sănătate

Articolul următor

Generali România are un nou Chief Operations Officer

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share