Serge Offers schimbă rolul de CFO la ING Bank România cu cel de Head of Business Banking

CFO-ul ING Bank România în ultimii trei ani și jumătate va prelua rolul de Head of Business Banking și Deputy CEO, din 1 februarie.

În această funcție, Serge Offers va fi responsabil pentru dezvoltarea diviziei de Business Banking, ce răspunde nevoilor financiare ale antreprenorilor cu o cifră de afaceri anuală de maximum 100 de milioane de euro (450 de milioane de lei).

“În ultimii ani, Serge a avut un rol esențial în definirea și implementarea direcției strategice pentru ING Bank România. Întrucât Bogdan Boteanu a preluat un rol în grupul ING, am încredere că Serge va conduce cu succes dezvoltarea diviziei noastre pentru antreprenori, cu accent pe digitalizare și experiența clienților”, declară Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Serge Offers a ocupat mai multe roluri de management la sediul central al ING Group. Printre acestea, a condus echipele External & Regulatory Reporting și are o expertiză solidă în domeniul financiar și de reglementare. În perioada petrecută în România, a fost apropiat de comunitatea de afaceri, prin funcțiile sale de președinte al Camerei de Comerț Româno-Olandeze și de membru fondator și vicepreședinte al Camerei de Comerț pentru Diversitate din România.

“Segmentul antreprenorial este important pentru ING România și vom continua să dezvoltăm soluții, produse și servicii digitale relevante pentru clienții noștri. Antreprenorii au nevoie de un partener puternic în domeniul bancar, care să le ofere predictibilitate, know-how și instrumentele potrivite pentru a-și desfășura afacerile eficient și cu succes”, explică Serge Offers:  

Succesorul acestuia în funcția de Chief Financial Officer al ING Bank România va fi anunțat în perioada următoare.

Articolul anterior

CEO-ul care și-a concediat 900 de angajați în trei minute, pe Zoom: "Dacă ești în această convorbire, ghinion!"

Articolul următor

Cum pot companiile să lupte cu "Marea Demisioneală": formarea profesională continuă, apreciată de peste 40% dintre angajați

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share