Banner

Sibiu: Marquardt așteaptă candidați pentru Școala Duală

Absolvenții clasei a VIII-a au la dispoziție, în Sibiu, un sistem de învățământ care le asigură continuarea studiilor, bani de întreținere și o meserie de viitor.

Unul dintre cei mai importanți angajatori din centrul țării, Marquardt selectează 14 elevi pentru școlarizare în sistemul învățământului dual, pentru a-i pregăti în specializările electromecanic utilaje și instalații industriale (șapte locuri), sculer-matrițer (cinci locuri) și operator mașini cu comandă numerică (două locuri).

A doua etapă de înscrieri se desfășoară între 24 și 30 iulie, la unitățile de învățământ gimnazial la care elevii au terminat ciclul secundar sau la Liceul Tehnologic “Independența”. Școala Duală se desfășoară pe baza unui contract reînnoit anual între firmă, școală, părinte și elev. La sfârșitul celor trei ani de studiu, elevii pot opta pentru a se angaja la compania în care au făcut practica, dar își pot continua și studiile în același timp.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Pe lângă prioritatea la angajare după finalizarea studiilor, sistemul învățământului dual aduce și alte beneficii pentru elevi: bursă lunară de 500 lei, transport și cazare în căminul Liceului Tehnologic “Independența”, masă gratuită în cantina companiei Marquardt, în perioada de practică și diplomă recunoscută la nivel internațional, obținută la finalizarea studiilor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Informații suplimentare pot fi obținute la alin.caravan@marquardt.com, tel: 0269 505 834 sau radu.iordache@marquardt.com, tel: 0269 501 831.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share