Banner

Siemens premiază cele mai bune materiale de presă din 12 țări

Pentru cea de-a doua ediție a competiției regionale de jurnalism Siemens CEE Press Award, compania caută cele mai bune materiale de presă pe tema “Digitalizare/Industria 4.0”.

Competiția este deschisă jurnaliștilor din 12 țări: Austria, Bulgaria, Croația, Israel, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria. Siemens CEE Press Award are la bază dorința de a oferi recunoaștere materialelor de presă care tratează subiecte cheie pentru societatea modernă, dar și promovarea schimburilor de experiență între jurnaliștii din regiune.

Termenul limită pentru înscrierea materialelor este 15 august. Pot fi trimise articole sau interviuri din presa scrisă, online sau tipărită, dar și materiale audio sau video, publicate sau difuzate între 1 octombrie 2016 și 15 august 2017. “Digitalizarea și Industria 4.0, concepte care merg mână în mână, vor crea medii complet noi de producție, în care lumea reală și cea virtuală vor fuziona. Mașinile, liniile și senzorii vor comunica și schimba informații la nivel global. Acest lucru va permite companiilor nu doar să își crească în mod semnificativ eficiența, dar și să răspundă schimbărilor rapide din piață într-un ritm mai dinamic, economic și flexibil. Ca unul dintre pionierii digitalizării, este important pentru Siemens să sprijine contribuția mass media în adoptarea rapidă a tehnologiilor digitale și să îi acorde recunoașterea pe care o merită”, spune Katharina Swoboda, Head of Communications and Government Affairs Siemens Austria și Europa Centrală și de Est.

Materialele înscrise în competiție în fiecare țară vor fi evaluate, la nivel local, de un juriu format din jurnaliști recunoscuți și un reprezentant Siemens. Fiecare țară va desemna un câștigător, care se va califica în finala competiției, ce va avea loc pe 28 septembrie, în Viena. Atunci vor fi alese cele mai bune trei materiale de presă din regiune. Fiecare va fi premiat cu  un cec de 1.000 de euro. Cu ocazia participării la ceremonia din Viena, finaliștii vor vizita Haas Waffelwerke (o fabrică de vafe) și vor observa aplicațiile Siemens dedicate digitalizării proceselor de producție. Înscrierile în competiție se fac aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share