SII România obține certificarea Great Place To Work

Compania multinațională specializată în servicii și soluții de IT și inginerie a obținut certificarea Great Place To Work, acordată la nivel global organizațiilor celor mai apreciate de către angajați.

Certificarea atestă faptul că mediul de lucru și cultura organizațională ale SII România sunt prețuite de angajați, iar ei au o experiență pozitivă constantă la locul de muncă. Peste 77 la sută dintre angajații SII România au completat chestionarul Trust Index, ce stă la baza obținerii certificării. 81 la sută dintre ei au declarat că mediul de lucru este unul în care au încredere, iar peste 80 la sută au apreciat compania ca fiind un loc de muncă excelent.

Rezultatele înregistrate de SII România plasează organizația cu mai mult de 16 la sută peste media globală a companiilor auditate de organizația Great Place To Work. Angajații SII România afirmă că principalele avantaje oferite de companie sunt mediul de lucru, corectitudinea, flexibilitatea, resursele și competența.

“Obținerea certificării Great Place To Work este o realizare importantă pentru noi. Ne confirmă că, dincolo de performanța profesională atinsă în proiectele naționale și internaționale de IT și inginerie în care ne implicăm, suntem cu adevărat o echipă unită de experiențele frumoase împărtășite zi de zi, încrederea în colegii și liderii noștri și oportunitățile de dezvoltare pe care rolurile asumate ni le pot oferi. Certificarea Great Place To Work reprezintă o confirmare a faptului că mediul de lucru și cultura noastră organizațională sunt apreciate de colegii noștri. E pentru noi cu atât mai important cu cât ne străduim constant să îmbunătățim experiențele pe care le oferim atât echipei, cât și candidaților aflați în proces de recrutare”, declară Manel Ballesteros, CEO SII România.

Metodologia de evaluare Great Place To Work este axată pe o serie de criterii importante pentru angajați, precum încrederea, respectul, corectitudinea, implicarea, comunicarea, competența, colegialitatea și altele. Sunt analizate relațiile angajaților cu superiorii ierarhici și cu ceilalți colegi, dar și percepția lor despre propriul loc de muncă.

DESPRE SII ROMÂNIA 

Face parte din SII Group, companie multinațională de top din domeniul tehnologiei. Filiala locală a fost deschisă în 2009 și furnizează servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing. Echipa SII România numără peste 500 de ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în peste 40 de tehnologii, cărora li se alătură echipa de management și business suport. Compania deține un portofoliu de peste 106 de proiecte naționale și internaționale, dezvoltate pentru clienți locali și globali. Principalele industrii deservite prin divizia Digital sunt IT, banking, telco, energy, iar prin divizia inginerie – automotive, transport, aerospace & defense.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share