Skanska a pus piatra de temelie a clădirii ce va găzdui birourile Microsoft

Filiala locală a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global a dat startul lucrărilor la a doua fază a proiectului Campus 6, împreună cu Microsoft România. 

Microsoft a închiriat 98 la sută din Campus 6.2 și două etaje în Campus 6.3. În total, compania a securizat în jur de 23.000 mp de spații de birouri, în complexul în care se va muta în 2020.

“Misiunea Microsoft – și viziunea din spatele tuturor produselor, serviciilor și inovațiilor noastre – este de a oferi oportunitatea tuturor oamenilor și organizațiilor de a realiză mai mult. E ceva ce, natural, ne dorim și pentru echipa noastră – de aceea, parteneriatul cu Skanska nu este deloc întâmplător. Avem multe în comun și am regăsit în acest spațiu elemente ce definesc spiritul Microsoft: inovație curajoasă și sustenabilă, focus pentru excelență și dezvoltare continuă. Suntem încântați că ne vom muta într-un spațiu care își merită atributul de future-proof“, declară Violeta Luca, General Manager Microsoft România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Clădirile în care se va muta Microsoft vor fi certificate LEED și WELL. Campus 6.2 și 6.3 sunt primele clădiri de birouri din România certificate WELL, cel mai important standard pentru clădiri, axat pe îmbunătățirea sănătății și a stării de bine, prin atributele mediului construit. Angajații Microsoft vor fi primii care vor alerga la 40 metri înălțime pe pista dedicată, de pe acoperișul clădirilor Campus 6.2 și Campus 6.3. În plus, vor putea lucra în aer liber în placemaking-ul echipat cu mobilier multifuncțional, prize electrice și Wi-Fi.

Complexul Campus 6 va avea un all-în-one Building App și va oferi servicii de car & bike sharing, drop by box și food delivery, și o Recepție Virtuală care digitalizează accesul în clădire. Sistemul de operare integrat le va permite utilizatorilor să-i contacteze direct pe responsabilii cu mentenanța clădirii și în găsirea facilităților și a evenimentelor din zonă.

Campus 6 include patru clădiri de birouri, care oferă o suprafață închiriabilă totală de 81.000 mp și două niveluri subterane cu 1.000 de locuri de parcare. Prima fază a proiectului a fost livrată în T3 din 2018, iar finalizarea întregului complex este programată pentru 2022.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share