Sphera Franchise Group “înghite” KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery, și devine cel mai mare grup de restaurante din România

Lansată recent, Sphera Franchise Group este noua entitate ce reunește sub umbrela sa companiile care deţin brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, ce aparțin YUM! Brands în România, KFC în Republica Moldova şi în zona de nord-est a Italiei.

Cu vânzări totale de peste 130 de milioane de euro, circa 100 de locații și peste 4.000 de angajați, Sphera Franchise Group devine cel mai mare grup de restaurante din România. Noul holding este o validare a unui model de business cu o prezență de peste 20 de ani pe piața din România. Crearea noii companii reprezintă o modalitate mai eficientă de gestionare a brandurilor din portofoliu.  Din punct de vedere al acționariatului, structura Sphera Franchise Group rămâne aceeași: Lucian Vlad, Radu Dimofte şi Nicolae Badea sunt cei trei acţionari ai companiei.

Sphera Franchise Group va asigura corelarea dezvoltării companiilor din grup, va identifica noi oportunități de business și va susține industria restaurantelor, domeniul în care activează companiile care fac parte din noul holding. “Planul nostru este să avem o creștere sustenabilă și o dezvoltare constantă a brandurilor noastre, și să dovedim un angajament pe termen lung pe piața din România. Suntem convinși că înființarea noii companii este o validare fermă a acestor obiective. Suntem un jucător cheie în economie și avem încredere că, în această formulă, vom crește mai mult și vom avea posibilitatea să atragem noi branduri în portofoliu, prin gestionarea mai eficientă a resurselor de care dispunem și prin îmbunătățirea constantă a performanței pe piață”, declară Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share