Un grup de farmacii din Marea Britanie recrutează specialiști din România

Foto: swindonlibdems.com

Farmaciștii și asistenții de farmacie din România, dornici să își dezvolte o carieră peste hotare, au posibilitatea de lucra în Marea Britanie.

Angajatorul este un grup care deține peste 60 de farmacii în mai multe orașe, printre care Bath, Bristol, North Hampton, Lichfield și Burntwood. Persoanele care vor fi angajate vor avea contract de muncă full time, permanent, cu 40-45 ore/săptămână, salarii ce încep de la 22.000 lire/an, pentru farmaciștii înregistrați, și 15.900 lire/an (7,50 lire/oră), pentru asistenții de farmacie, vor beneficia de training plătit de angajator, asigurare de sănătate în sistemul public NHS, ajutor în obținerea Nino (Național Insurance number) și a contului bancar, posibilități de avansare și dezvoltare profesională.

Farmaciști interesați de aceste posturi trebuie să dețină diplomă de farmacist, certificat de membru al Colegiului, vizat pe anul în curs, să vorbească limba engleză la nivel avansat, să aibă cunoștințe de operare PC, “atenție la detalii, spirit analitic și de sinteză, comunicare, abilitatea de a lucra în echipă și atitudine pozitivă”. Experiența anterioară reprezintă un avantaj. Pentru a lucra ca farmacist în Marea Britanie, este necesară înregistrarea la General Pharmaceutical Council (GPhC) UK. Farmaciștii neînregistrați în GPhC vor avea posibilitatea de a lucra pe postul de Dispensing Assistant (Asistent de farmacie). După obținerea acestei înregistrări, pot fi angajați ca farmaciști.

Pentru asistenții de farmacie, sunt obligatorii cunoașterea limbii engleză la nivel avansat, abilitățile de operare PC și de comunicare cu clienții, atenția la detalii, abilitatea de a lucra în echipă, atitudinea pozitivă. Și în acest caz, experiența anterioară reprezintă un avantaj.

Candidații vor fi evaluați de Fronterra Recruitment, o agenție de recrutare cu sediul în Marea Britanie. Aceasta nu va percepe comision pentru serviciile prestate. Mai multe informații pot fi obținute aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share