Spitalul OncoFort “transferă” unul dintre cei mai apreciați chirurgi specializați în chirurgia tiroidei

Chirurgul Dr. Bogdan Stănescu, medic primar chirurgie endocrină, cu o experiență de peste 25 de ani în chirurgia tiroidei și peste 30.000 de intervenții efectuate în domeniul chirurgiei endocrine, s-a alăturat echipei medicale de la Spitalul OncoFort.

Spitalul OncoFort are o capacitate de 120 de pături și este desfășurat pe o suprafață de peste 5.000 mp. Aici activează unii dintre cei mai buni specialiști în oncologie: Prof. Dr. Thomas Brodowicz – medic oncolog Akh Viena, Prof. Dr. Irinel Popescu – chirurgia generală, chirurgia oncologică, chirurgia ficatului,  Prof. Dr. Rodica Anghel – medic radioterapie, președintele Societății Române de Radioterapie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În cadrul secției de chirurgie din cadrul spitalului OncoFort, sunt abordate intervenții chirurgicale cu un grad ridicat de complexitate în chirurgia generală, chirurgia oncologică, chirurgia ORL, chirurgia ginecologică, chirurgia toracică, chirurgia tiroidei, chirurgia urologică. Acesta este și motivul pentru care Dr. Bogdan Stănescu va efectua intervenții chiurgicale din sfera chirurgiei endocrine, pentru a completa astfel o specialitate foarte importantă pentru tratamentul oncologic.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share