Start-Up Hub – Laboratorul Antreprenorilor: Finanțări de până la 40.000 euro, pentru 75 planuri de afaceri

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu Konfida București, va implementa un proiect regional prin care va acorda ajutoare de minimis în valoare de cel mult 40.000 de euro, pentru 75 de întreprinderi noi, cu profil non-agricol, din mediul urban, prin intermediul cărora să fie create 150 locuri de muncă.

Start-UP Hub: Laboratorul antreprenorilor se va derula pe o perioadă de trei ani (ianuarie 2018-ianuarie 2021) și va avea un buget total de 18.405.808,05 lei, din care valoarea cofinanțării este de 233.181,23 lei. Pe lângă acordarea de ajutoare de minimis, proiectul își propune să certifice 360 de persoane în domeniul “Competențe antreprenoriale”, prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

Grupul țintă al proiectului este format din 400 persoane fizice (șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă), care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban din Regiunea Centru și au reședința sau domiciliul în mediul urban sau rural, în regiunea Centru, în care se implementează proiectul (județele Sibiu, Brașov, Mureș, Alba, Harghita, Covasna). Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Campanie pentru "descoperirea" celor 200.000 de copii supradotaţi din școlile din România

Articolul următor

Amgen România are un nou director general

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share