Start Up Nation: Beneficiarii din 2017 mai pot depune cereri de finanţare până în 29 septembrie

Antreprenorii care au obţinut finanţare prin programul Start Up Nation, în ediţia din 2017, mai pot depune cererile de finanţare doar până în 29 septembrie, iar acest termen nu va fi prelungit, a anunțat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea.

Conform ministrului, din 8.444 de contracte încheiate, peste 6.500 au primit finanţare până acum. “Este o întrebare pe care am primit-o foarte des în ultima vreme, dacă va fi o amânare. Nu va fi nicio amânare – 29 septembrie este ultima zi de depunere a cererilor de plată, pentru că sfârşitul lui decembrie este ultima zi de plată în Start Up Nation 2017. Rog ca toţi cei care au aplicat în Start Up Nation 2017 să vină cât mai repede la ghişeele agenţiilor regionale şi la băncile partenere, astfel încât să intre cât mai repede în posesia finanţării. Bani există, sunt în conturile băncilor şi în conturile agenţiilor regionale”, declară Radu Oprea, citat de News.ro.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ministrul pentru Mediul de Afaceri a precizat că Start Up Nation este “vedeta” programelor derulate de ministerul pe care îl conduce şi că în 2017 au fost 19.000 de cereri depuse, 10.000 de proiecte selectate, 8.444 de contracte încheiate, iar peste 6.500 au fost deja finanţarea. Potrivit lui Oprea, antreprenorii din Start Up Nation 2017 au în planurile de afaceri crearea a 21.000 de locuri de muncă.

Articolul anterior

9 întrebări pentru miniștrii Educației, în legătură cu manualele școlare

Articolul următor

Saint-Gobain susţine transformarea studenților în viitori lideri

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share