Startup-ul românesc Atta Systems vrea să cucerească Asia și deschide un birou în Singapore

Furnizorul global de servicii software, fondat în România, deschide un birou în Singapore.

Compania își propune să-și aducă aportul la transformarea digitală din regiune prin furnizarea de servicii de dezvoltare software și strategie de produse software, de înaltă calitate, și își consolidează astfel activitatea în Asia.

Portofoliul de clienți Atta Systems acoperă America de Nord, Europa și Asia, și include clienți din SUA, Marea Britanie, Olanda, Germania, România, Singapore și Malaezia. Printre ei se regăsesc nume sonore, ca UiPath, Carrefour sau EY, Banca Mondială, UNICEF și alte agenții ale ONU, dar și startup-uri de succes din domeniul medical, ca Medicai sau SkinVision, branduri din zona de mobilitate și transport, precum Clever Taxi și UrbanAir sau de entertainment și cultură, ca VRTW – Vinyl, Rum, Tapas & Wine și Animest.

“Am lucrat în ultimul an la soluții software pentru o serie de companii din regiune și considerăm că există un mare potențial de dezvoltare pentru noi pe piața asiatică. Suntem încrezători că experiența noastră de cinci ani de dezvoltare de produse software relevante pentru clienți din România, SUA și Europa ne va ajuta să livrăm același standard ridicat de servicii și clienților din Asia”, afirmă Andrei Blaj, Managing Partner & Co-founder, Atta Systems.

Atta Systems a obținut un scor de 5 din 5 stele și s-a clasat pe primul loc în categoria dezvoltatorilor de aplicații mobile și software, în topul internațional realizat de ghidul online de companii, Clutch. Printre cele mai importante proiecte dezvoltate se numără Aurora – platforma realizată pentru UNICEF, care a adus echipei Atta Systems premiul “Client of the Year”, la Gala ANIS 2020, și Medicai, unul dintre startup-urile din domeniul medtech cu cea mai accelerată creștere din Europa, care a atras deja o finanțare totală de aproape un milion de dolari.

Pe lângă dezvoltarea de software pentru web și mobile, Atta Systems abordează și domenii cu tehnologii de ultimă generație și dezvoltă soluții tehnice pentru dispozitive wearable, pentru platforme de VR/AR, data science, machine learning și AI – modelare predictivă, forecasting, analiză statistică, Business Intelligence/ Analytics (BI/ BA), în medtech, fintech sau administrație.

Odată cu inaugurarea biroului din Singapore, Atta Systems lansează și un website local, dedicat pieței din regiune: singapore.atta.systems. Compania a realizat recent și un rebranding, pentru a întâmpina extinderea pe continentul asiatic cu o denumire recognoscibilă, concisă și de impact.

Deși 2020 a adus provocări neașteptate pentru toate industriile, Atta Systems a reușit să-i facă față și să-și îndeplinească planurile de dezvoltare, prin deschiderea biroului din Singapore. În 2021, își propune consolidarea activității sale de pe continentul asiatic, prin biroul din Singapore, și continuarea creșterii din ultimii cinci ani și extinderea sa pe coasta de est a SUA.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share