Strabag va construi clădirea de birouri Ana Tower, lângă hotelul Crowne Plaza

Grupul ANA a semnat contractul pentru construcția Ana Tower cu cea mai mare și performantă firmă de construcții din România. Perioada de execuție a lucrărilor este de 19 luni, astfel că proiectul imobiliar din nordul Bucureștiului va fi dat în folosință până la finalul anului viitor.

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 39 de milioane de euro, fără TVA, și presupune construcția unui imobil de 24 de etaje, destinat sediilor de birouri. Ana Tower va fi ridicat în zona Pieței Presei Libere, chiar lângă Crowne Plaza Hotel. Construcția destinată sediilor de birouri va avea peste 40.000 mp închiriabili, dintre care aproape 35.000 mp corespund celor 24 de etaje (cu o medie de 1.378 mp/etaj) și 5.991 mp deservesc cele 358 locuri de parcare, dispuse pe trei etaje subterane.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Ambiția noastră este de a realiza o clădire performantă din punct de vedere al eficienței energetice, care oferă chiriașilor facilități excelente, într-o zonă care suntem convinși că va deveni în scurtă vreme un nou pol de business al Capitalei, mai ales după ce se va realiza și Magistrala 6 de metrou, ce va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord”, declară George Copos, proprietarul Grupului ANA.

Ana Tower este în curs de certificare Platinum Green Building de către LEED. Fiindcă are o construcție bazată pe modularitate, proiectul poate fi adaptat la nivelul fiecărui etaj, astfel încât să satisafacă nevoile chiriașilor. Clădirea va fi prevăzută cu opt lifturi inteligente, cu o capacitate de 20 persoane fiecare, și permite, în cea mai mare proporție, iluminarea naturală. La parter vor exista spații comerciale și o zonă destinată restaurantelor. Din punctul de vedere al standardelor, Ana Tower este un proiect 100 la sută conform cu standardele de securitate americane și europene și cu certificările clădirilor de tip A.

 

Articolul anterior

Studiu: Românii sunt mai fericiți la muncă decât acasă

Articolul următor

Cel mai bogat lituanian construiește patru hoteluri în România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share