Supermarketul online sezamo va crea în jur de 1.000 de locuri de muncă în primul an pe piața din România

sezamo, care se va lansa în primăvara aceasta, va crea circa 1.000 de locuri de muncă în primul an pe piața din România.

Compania va începe cu 200 de angajați, iar după lansare echipa sa va crește cu circa 800 de persoane. sezamo are acum peste 100 de locuri de muncă disponibile. Peste jumătate sunt pentru posturi de șofer-curier și pickeri (manipulanți comenzi), iar celelalte sunt în departamentele financiar, Customer Care, People & Culture, marketing, Quality, logistică, IT, Fulfillment Center, Business Intelligence și în departamentul Agile, responsabil cu studiul comportamentului și al nevoilor clienților.  Compania caută specialiști din toate domeniile, însă prioritate au cei cu expertiză operațională. Mai multe detalii despre posturile disponibile se pot găsi aici.

Conform reprezentanților companiei, pe lângă salariile atractive, angajații vor primi un pachet consistent de beneficii (inclusiv cele standard – asigurare medicală privată, un program de lucru flexibil, tichete de masă) și vor avea parte de un proces de onboarding complex, care se va întinde pe durata a patru săptămâni și va include și o serie de traininguri.

Departamentul People & Culture al companiei este în căutare de talente și profesioniști care pun clientul pe primul loc, se pot adapta rapid provocărilor, au curaj când vine vorba de luarea deciziilor și sunt pasionați de performanță și inovație.

“Căutăm cei mai buni oameni de pe piață, mai ales că un ingredient din rețeta succesului sezamo este atragerea talentelor. Ținem mult să formăm echipe consistente din punct de vedere al talentelor, cu un mix versatil de experiență, energie și atitudine, de tipul get it done. Aceste echipe sunt ghidate după o strategie clară, o viziune unică despre ce înseamnă o alternativă reală la retailul de alimente, și oferă calitate și o experiență excelentă pentru clienții noștri”, spune Petronela Sănduleasa, Chief People & Culture Officer la sezamo.

DESPRE SEZAMO

Este un supermarket online, parte din grupul Rohlik, unul dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul sezamo, pentru toate cele trei ţări.

Articole din aceeași categorie
Total
10
Share