Tailent își aduce în echipa de top management doi executivi cu experiență internațională

De luna aceasta, Laurent Binetti se alătură companiei românești de tehnologie, cunoscută pentru dezvoltarea de roboți software inteligenți și pentru democratizarea accesului la soluții de Robotic Process Automation (RPA), în calitate de Board Advisor for Strategy, iar Dragoș Mateescu devine Head of Business Development.

Cu know-how și expertiză amplă în industria IT, Laurent Binetti (foto, stânga) se va concentra pe strategia comercială globală a Tailent, cu scopul de a consolida poziția companiei pe harta RPA la nivel mondial și de a construi baza de clienți internaționali. Ca Business Advisor for Strategy, își va valorifica experiența în dezvoltarea și gestionarea de linii importante de business, cu accent pe canalele de vânzări pentru clienții IMM și corporate la Tailent.

Timp de mai bine de 20 de ani, Laurent Binetti a făcut parte din echipa de conducere a Dell din regiunea EMEA, cel mai recent în rolul de vicepreședinte și director general în sfera canalelor de vânzări Dell. Laurent a extins prezența companiei în noi zone geografice și a dezvoltat noi produse și servicii. Cunoștințele și viziunea de business au fost confirmate și în alte roluri în companii mari, precum CEVA Logistics, unde a fost Chief Commercial Officer.

Din poziția de Head of Business Development al Tailent, Dragoș Mateescu (foto, dreapta) va avea un rol major în extinderea companiei prin parteneriate globale și alianțe tehnologice. Se va concentra pe accelerarea prezenței globale a Tailent prin valorificarea experienței confirmate pe plan internațional în gestionarea strategiilor de dezvoltare a afacerilor și a vânzărilor, a canalelor și echipelor, în companii ca Dell sau ICL (Fujitsu Services).

La Dell, a început în funcția de Country Manager pentru regiunea Balcanilor în 2003, apoi a preluat alte roluri, precum cel de Country Manager pentru Turcia, director regional de vânzări pentru CEE Comercial sau director regional pentru dezvoltare și integrare comercială CEE, cu accent pe consolidarea și extinderea business-ului.

RPA este o industrie care s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, iar România a devenit un important furnizor global de soluții bazate pe această tehnologie. Misiunea Tailent este să democratizeze accesul la roboți software inteligenți, în special pentru IMM-uri, și să schimbe paradigma conform căreia tehnologia RPA este rezervată doar corporațiilor. Soluțiile Tailent sunt accesibile, iar companiile pot crea un număr nelimitat de roboți folosind Tailent Automation Platform (TAP). Roboții software pot fi instruiți cu ușurință pentru a fi utilizați imediat în orice companie, indiferent de dimensiune sau industrie, și sunt gata să lucreze alături de echipele existente.

Articolul anterior

Franţa crește salariul minim la 10,48 euro pe oră. Zece țări din estul UE au salarii minime sub 700 de euro pe lună

Articolul următor

O companie americană recrutează ingineri software români, care pot lucra remote și sunt plătiți la nivel de Silicon Valley

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share