Banner

Târg de joburi pentru poligloți, în septembrie, la Amsterdam

Românii care vorbesc și o altă limbă, în afară de cea maternă, au șanse mari să găsească un job în Europa, într-o companie de top, cu ocazia târgului pentru persoane bilingve, ce va fi organizat la Amsterdam, în 9 septembrie.

Top Language Jobs, Booking.com, Concentrix, Oracle, Undutchables, Accenture, Club Med, IQ Option Europe, SAS Institute, Telus International Europe și Wipro sunt câteva dintre companiile care le dau întâlnire candidaților, în capitala Olandei. Recrutorii vor căuta persoane care vorbesc – pe lângă engleză – română, daneză, olandeză, finlandeză, franceză, germană, norvegiană, suedeză, flamandă, greacă, bulgară, croată, cehă, maghiară, poloneză, slovacă, slovenă și germană elvețiană. Posturile oferite sunt în Olanda, dar și în alte țări europene.

Participarea candidaților la târgul de la Amsterdam este gratuită. Singurele condiții sunt ca ei să fi împlinit 18 ani și să solicite un bilet electronic aici, fiindcă locurile sunt limitate. Evenimentul este ideal pentru absolvenții care doresc să înceapă o aventură în străinătate sau pentru profesioniștii cu experiență, care caută un nou început în carieră. Vor avea ocazia să discute despre câteva sute de oportunități de angajare, în domenii diverse (relații cu clienții, contabilitate și finanțe, IT, vânzări, marketing, HR), față în față cu unii dintre cei mai mari recrutori din regiune și de pe continent.

Angajatorii vor organiza workshop-uri și prezentări pe tot parcursul zilei, vor oferi sfaturi despre cum să candidezi și să obții jobul visat, vor oferi cele mai bune sfaturi despre relocare și despre CV-ul perfect. Târgul se desfășoară pe parcursul unei singure zile (9 septembrie), la NH Hotel Grand Krasnapolsky, între orele 10 și 16.

 

Articolele de pe AngajatorulMeu.ro pot fi preluate de alte publicaţii în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei, cu link activ. 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share