NTT Data își pregătește mutarea în turnul Unirii View

Din 2018, furnizorul de soluţii şi servicii software japonez îşi va muta sediul central din Bucureşti în zona Unirii.

După ce a închiriat 4.000 de metri pătrați în turnul construit de investitorul belgian Yves Weerts, NTT Data devine prima companie de mari dimensiuni, din domeniul IT&C, care alege să închirieze birouri într-o zonă centrală din Bucureşti. Suprafaţa contractată este de patru ori mai mare decât cea actuală. Japonezii de la NTT Data au afaceri anuale de peste 13 miliarde de euro şi peste 76.000 de angajaţi, la nivel mondial.

Proiectul de birouri Unirii View, turnul cu 18 etaje dezvoltat de Yves Weerts în apropiere de Piaţa Unirii, a ajuns astfel la un grad de preînchiriere de 25 la sută. Turnul va costa 33 milioane de euro, va avea o înălţime de 73 de metri (17 etaje pentru birouri şi ultimul etaj tehnic, plus o parcare subterană pe trei niveluri) și o suprafaţă închiriabilă de circa 18.000 de metri pătrați, și va fi finalizat în vara anului viitor.

Prima fază a dezvoltării Unirii View se încheie în această săptămână, după finalizarea lucrărilor subterane. Antreprenorul general este Bog’Art, una dintre cele mai vechi companii de construcţii din Bucureşti. Yves Weerts este un om de afaceri belgian, care a derulat mai multe investiţii pe piaţa imobiliară din România, precum dezvoltarea şi vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiţii CTP.

Articolul anterior

Renault produce modelul Duster în Iran, din 2018

Articolul următor

Târg de joburi pentru poligloți, în septembrie, la Amsterdam

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share