Arctic lansează un program de mentorat pentru angajate, ca parte a strategiei de creștere a numărului de femei în funcții de conducere

Liderul pieței de electrocasnice din România dă startul unui program de mentorat realizat în parteneriat cu Professional Women’s Network România, ca parte a strategiei prin care își propune să crească numărul femeilor în toate nivelurile de conducere cu până la zece la sută, în următorii cinci ani.

Inspire Project se adresează femeilor din middle managementul Arctic, cu experiență minimă de trei ani într-o funcție de conducere. După un proces de selecție, participantele vor fi incluse în programul ce presupune conectarea cu mentori care au acumulat deja o experiență managerială recunoscută, pe care sunt deschiși să o împărtășească. Inspire Project se va desfășura pe parcursul a șase luni, din octombrie, în regim hibrid – online și offline.

“Mentoratul este un instrument puternic de dezvoltare personală și un mod eficient de a ajuta angajații să progreseze în carieră. Ca lider în industrie și angajator de top, credem că este extrem de important să valorificăm și să dezvoltăm talentul și competențele de care dispun colegele noastre. Arctic crede în valoarea adăugată adusă de femei și de un leadership echilibrat din punct de vedere al participării sexelor. O organizație în care potențialul femeilor este susținut este una capabilă să răspundă mai bine provocărilor unei lumi în continuă schimbare”, spune Maria Tătaru, HR Director Arctic.

Programul este o inițiativă a comunității de femei din Arctic, în parteneriat cu Professional Women’s Network România, o asociație cu expertiză în dezvoltarea de programe de mentorat pentru femei. Arctic Women Community a fost înființată în 2020, cu scopul de a contribui la dezvoltarea profesională și personală a femeilor din companie și de a împărtăşi bune practici în domeniul diversităţii şi incluziunii.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share