Teads Studio se mută într-o clădire de birouri premium din zona Dorobanți- Romană

Compania Teads Studio, care face parte din grupul Teads, lider mondial în furnizarea de publicitate video outstream, a preînchiriat un spațiu de birouri cu o suprafață de 557 mp, în D’OR Business Center.

Clădirea de birouri va fi livrată în acest an. “Proiectul de birouri este unul premium, cu facilități de ultimă generație și spații de clasă A, într-o zonă istorică, pe Calea Dorobanți, între clădiri cu parfum de Paris interbelic. Acest mixt de construcții de valoare și unitățile internaționale de învățământ din apropiere conferă zonei notorietate și cosmopolism, și o ridică la nivelul zonelor istorice din marile capitale europene”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International, compania care a intermediat tranzacția.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Teads este în continuă expansiune și este cunoscută în România prin faptul că a cumpărat startup-ul românesc ad tech Brainient, în 2016. D’OR Business Center are două componente distincte: o clădire nouă de birouri cu nouă etaje și o vilă renovată, cu o suprafață totală închiriabilă de 5.305 mp. Aici se vor muta, alături de TEADS Studio, Institutul Goethe și Macromex. Proiectul se află pe Calea Dorobanți, în zona Romană, în apropiere de ASE, lângă British Council, Cambridge School of Bucharest și Hotel Sheraton.

ESOP se numără printre primele cinci companii specializate în segmentul comercial al pieței imobiliare. Din 2013, este membru afiliat al CORFAC International – Corporate Facility Advisors, care oferă servicii imobiliare cu o acoperire în 61 de locații din America de Nord și în alte 24 de  țări. Intermediază 8.500 de tranzacții anual, care înseamnă 55 de milioane mp și o valoare de peste 5,2 miliarde de dolari. Membrii CORFAC  au asistat companii precum Amazon, Boeing, FedEx, General Electric, General Motors și McDonalds. Cu peste 16 ani de experiență și una dintre cele mai mari echipe de consultanți pe segmentul spațiilor de birouri, ESOP a tranzacționat, în ultimii trei ani, peste 120.000 mp spații de birouri, pentru companii precum Harman, Hella, Ipsos Interactive Services, Konica Minolta, Lugera & Makler, Enel, Alcedo, Sygenta, SNC Lavalin, 1 and 1 sau Asseco.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share