Telekom Romania Mobile are un nou director de Resurse Umane

Compania Telekom Romania Mobile Communications a numit-o pe Ana-Maria Sperneac în funcția de director Resurse Umane.

”Experiența ei va contribui semnificativ la accelerarea transformării proceselor cross-funcționale, menită să susțină #NewTelekomMobile – Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”, spune Florina Tănase, director executiv Resurse Umane, Juridic si Afaceri Externe.

Ana-Maria Sperneac are o experiență de peste 14 ani în managementul resurselor umane și în parteneriatul HR-business, dobândită în companii globale de servicii de IT&C. Cea mai mare parte a expertizei sale este concentrată pe proiecte de tranziție, transformare culturală, definire și implementare de procese și soluții HR menite să susțină atingerea obiectivelor strategice de business. 

”Vin la Telekom Romania Mobile cu entuziasm și energie și, în egală măsură, motivată de provocările unui proiect de reinventare și dezvoltare. Știu că împreună cu echipa mea putem dezvolta parteneriatul cu business-ul, putem crește brandul de angajator al Telekom Romania Mobile și vreau să contribuim activ la atingerea obectivelor de business #HumanContribution”, declară Ana-Maria Sperneac.

Articolul anterior

Overview: Care sunt tendințele ce vor domina piața muncii și de capital uman, în 2022?

Articolul următor

CEO-ul Apple a câștigat de 1.400 de ori mai mult decât un angajat obișnuit al companiei, anul trecut

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share