TenarisSilcotub dă startul înscrierilor pentru Bursele de Merit pentru liceeni

În această ediţie, TenarisSilcotub îşi propune să acorde 250 de burse, număr ce include și bursele acordate copiilor salariaţilor.

Bursele de Merit sunt destinate elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură, în anul şcolar 2017-2018. Ele pot fi obținute de copiii salariaţilor TenarisSilcotub, dar şi de elevii din Zalău, Călăraşi și Câmpina, ai căror părinţi nu sunt salariați ai companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Elevii care beneficiază de bursa de merit trebuie să fi fost înscrişi în clasele IX-XII (XIII), în anul şcolar 2017-2018. Bursierii vor fi selectaţi pe baza mediei generale din anul şcolar 2017-2018 (media generală minimum 9,90, pentru informatică, și minimum 9,97 pentru toate celelalte profiluri). Nu beneficiază de bursă cei care au avut media la purtare mai mică de 10, iar dacă mediile sunt egale pentru ultimele locuri, departajarea se va face în baza mediei din anul şcolar precedent, a participării elevului la olimpiade, programe Tenaris (ecOprovocarea, Liderii Mileniului Trei), programe culturale şi sportive ori activități de voluntariat.

Candidații trebuie să depună un formular de solicitare a bursei (poate fi ridicat de la inspectoratele școlare din Sălaj și Călăraşi, sau de la secretariatele liceelor în Câmpina), copii după certificatul de naştere al elevului, după actul de identitate al părintelui sau tutorelui, copie după foaia matricolă din registrul matricol și un document bancar care să ateste că elevul este titularul unui cont. Termenul limită pentru depunerea documentelor este 31 octombrie.

Valoarea unei burse de merit este de 1.800 de lei. Bursele se acordă într-o singură rată, în decembrie.

Articolul anterior

Sibiu 100. Centenarul României Mari: Cine erau marii angajatori ai orașului, acum 100 de ani, și cine făcea jocurile în economia locală

Articolul următor

Angajatorii sunt obligați să înscrie contractele de internship în Registrul electronic de evidenţă, lansat ieri

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share