VEF Global aduce viitorii studenți români la un click distanță de universitățile din toată lumea

În 16-17 aprilie, orele 13-17 (10-14 GMT), este programată prima ediție a VEF Global – expoziție educațională ce reunește, în mediul online, universitățile și educatorii de pe toate continentele cu tinerii din peste zece țări, dornici să se dezvolte personal și profesional.

Țările din care vor avea acces vizitatorii sunt România, Turcia, Bulgaria, Azerbaijan, Ucraina, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Serbia, Arabia Saudită și Armenia.  Evenimentul se adresează atât elevilor și studenților din România, cât și studenților internaționali care doresc să studieze in România. Accesul vizitatorilor pe platforma online este gratuit și se face prin înregistrare aici.

Universități de pe tot globul vor avea standuri unde își vor prezenta ofertele educaționale pentru programe de licență, masterat și doctorat. Tinerii pot primi informații despre viața de student, opțiunile de cazare și programele de voluntariat, direct de la reprezentanți ai asociațiilor studențești. Viitorii studenți sau masteranzi pot accesa materialele informative de la fiecare stand, pot descărca broșuri sau viziona video de prezentare.

Târgul reunește și companii de consultanță educațională, care-i pot îndruma pe vizitatori în alegerea celor mai potrivite programe, educatori si academii ce oferă o varietate de cursuri și specializări, și își prezintă oportunitățile de internship și carieră. Ofertele de studii acoperă toate tipurile de specializări, iar comunicarea vizitatorilor cu majoritatea expozanților, cu excepția celor din România, se va face în limba engleză.

“Ne propunem, ca de altfel în tot ce întreprindem zi de zi, să ajutăm tinerii din România să se informeze cât mai amănunțit asupra ofertelor educaționale internaționale, dar și din România, pentru a lua cea mai bună decizie pentru viitorul lor profesional. Acesta este motivul pentru care am grupat programele de studiu într-un singur loc virtual. Dorim să le oferim elevilor și studenților români ocazia de a cunoaște o comunitate globală de tineri cu aceleași aspirații și interese ca și ei, iar reunirea lor în mediul online îi ajută să fie permanent la curent cu noutățile din domeniul educației, fără constrângeri de spațiu și timp”, spune Nona Colfescu, Business Development Manager, High Edu Consulting.

Nona Colfescu, Business Development Manager @ High Edu Consulting

În cele două zile de sesiune live, sunt așteptați în jur de 50.000 de vizitatori. Comunicarea cu reprezentanții standurilor se va realiza extrem de ușor, pe chat sau față în față, prin apelul video. Din 12 aprilie este disponibilă și programarea întâlnirilor cu reprezentanții expozanților, pentru a folosi cât mai eficient timpul petrecut pe platforma VEF Global. O altă noutate și facilitate este Networking Room, un pavilion virtual dedicat interacțiunii prin chat si schimbului de informații între vizitatorii din țările menționate.

Aceasta este prima ediție a expoziției VEF Global. Platforma rămâne deschisă pentru vizitatori încă opt zile după încheierea sesiunilor live din cele două zile, iar vizitatorii vor putea adresa și în această perioadă intrebări pe chat, la care vor răspunde, în cel mult 24 de ore, reprezentanții expozanților. Mai multe detalii despre expoziție pot fi găsite pe Facebook sau Instagram.

DESPRE HIGH EDU CONSULTING

Este o companie românească de consultanță, mentorat și coaching educațional. Echipa de consultanți acreditaƫi oferă servicii personalizate de consiliere educaƫională elevilor, studenƫilor, adulƫilor, profesioniştilor şi celor pasionaƫi de educaƫie continuă. High Edu se adresează celor care doresc să-şi consolideze educaƫia prin admiterea la licee, universităƫi, academii şi instituƫii profesionale care se potrivesc cel mai bine dorinƫelor, talentelor şi aspiraƫiilor lor de carieră. Obiectivul High Edu este ca fiecare persoană să-şi atingă potenƫialul maxim.

Articolul anterior

Peste 4.000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP Inginerie, luna aceasta

Articolul următor

Miliardarul care și-a propus să-și doneze toți banii, până la sfârșitul vieții - și a reușit

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share