Timișoara: Biroul PwC are un nou coordonator al practicii de audit

PwC România l-a promovat pe Sergiu Ștefea în poziția de coordonator al practicii de audit a biroului regional din Timișoara.

Sergiu Ștefea are o experiență de peste șapte ani în auditarea situațiilor financiare întocmite în conformitate cu normele valabile pentru piața din România, SUA (US GAAP), IFRS și alte politici de raportate de grup. A participat într-un schimb de experiență de trei ani la sediul PwC din New York, unde și-a perfecționat cunoștințele în US GAAP și controale SOX. Este absolvent al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Mă onorează și mă obligă în același timp această promovare. Consider că echipele alături de care am lucrat în trecut sunt cele care m-au ajutat să ajung până aici. Îmi doresc în continuare ca proiectele pe care voi lucra împreună cu echipa mea să aibă un impact pozitiv asupra clienților noștri și să ajute la creșterea încrederii în calitatea informației financiare a acestora. Sper să reușesc ca din această poziție să am o contribuție semnificativă asupra dezvoltării afacerilor, atât pentru clienții noștri cât și pentru firmă”, spune Sergiu Ștefea.

Biroul PwC din Timișoara oferă servicii de audit, taxe și consultanță în afaceri pentru clienții din zona de vest a țării. PwC este o rețea de firme prezentă în 158 de țări, cu mai mult de 250.000 de specialiști care oferă servicii de audit, consultanță fiscală și consultanță pentru afaceri.

Articolul anterior

Ex-directorul de marketing al ING este noul Managing Director al Brandient

Articolul următor

Ești un angajator învechit? Recrutează reactiv! Fără echipe dinamice...

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share