Banner

Cel mai mare program de stagii pentru studenți dă startul celei de-a 13-a ediții

Lansat simultan, luna aceasta, în București și Iași, programul Stagii pe Bune le propune tinerilor numeroase oferte de stagii de practică și internship-uri în companii importante.

Printre expozanții de la evenimentul de prezentare s-au aflat nume sonore, precum BitDefender, Amazon, AMIQ, Unicredit Business Integrated Solutions, Ubisoft, VMWare și Thales –  principalii parteneri ai programului. Până pe 10 aprilie, companiile pot propune ofertele de stagii și internship-uri pe site-ul stagiipebune.ro, iar studenții vor putea aplica până pe 30 aprilie. Selecția va avea loc în mai, iar stagiile se derulează în intervalul iunie-septembrie.

Noutatea acestei ediții constă în faptul că interfața site-ului Stagiipebune.ro a fost reproiectată și îmbunătățită, pentru a oferi o experiență de navigare bună atât de pe desktop, cât și de pe platformele mobile. Site-ul s-a bucurat până în prezent de peste 100.000 de vizitatori anual, iar oferta a fost de peste 1.000 de stagii de practică. “Stagii pe Bune reușește să faciliteze studenților accesul la stagii de calitate și, în același timp, să ajute companiile să intre în legătură cu tinerii talentați, cu potențial și cu dorința de a-și pune ideile în aplicare. Cu ajutorul acestui program, reușim, în fiecare an, să punem în legătură mediul de business cu forța de muncă proaspătă, studenți creativi și inovatori, care își doresc să capete experiență în domeniile pentru care se pregătesc și să aducă plus valoare companiilor în cadrul cărora fac primii pași profesionali”, declară Lenuța Alboaie, prodecan al Facultății de Informatică de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” și coordonator Stagii pe Bune Iași.

Stagii pe Bune este un proiect implementat de Asociația Studenți și Profesioniști IT&C, cu sprijinul Junio, platformă de joburi part-time, stagii și voluntariat pentru studenți. În puțin timp de la lansare, la Stagii pe Bune aplicau studenți de la toate facultățile de IT din București și Iași, însă există și poziții de stagiu în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța sau Sibiu. Alături de partenerul principal, Bitdefender, și de alte companii, programul a oferit, în cei 12 ani de existență, peste 8.000 de poziții de stagiu, la care au aplicat peste 16.000 de studenți.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share