Timișoara: Britanicii de la Amdaris se mută în Iulius Town și recrutează programatori de top

Furnizorul internațional de aplicații software și development Amdaris și-a inaugurat centrul de dezvoltare și suport din Timișoara, în clădirea de birouri United Business Center (UBC) 3.

Amdaris este o companie fondată în 2009, în Bristol, Marea Britanie, specializată în dezvoltarea și implementarea de servicii web, software și mobile, pentru clienți globali din numeroase sectoare de activitate. Amdaris are patru birouri în Europa și în Orientul Mijlociu.

În vestul României, furnizorul software este prezent din 2012, iar de la începutul acestui an, centrul său de dezvoltare se află în clădirea de birouri UBC 3, parte a proiectului mixt Iulius Town. Relocarea reprezintă materializarea planurilor de creștere a companiei pe piața locală, concomitent cu extinderea echipei. “Cu o creștere substanțială a numărului de proiecte internaționale pe care le dezvoltăm, am descoperit un interes extrem de ridicat din partea comunității locale de programatori, în ceea ce privește oportunitățile profesionale disponibile la Amdaris (+63 la sută în 2019),  motiv pentru care am decis să ne mutăm sediul într-un centru ce ne permite să susținem creșterea, atât din punct de vedere logistic, al locației, cât și al beneficiilor aferente, pe care le oferă Iulius Town”, declară Anna Grier, director Centru Amdaris România.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Centrul Amdaris din Timișoara, care ocupă în jur de 1.000 mp, reunește circa 70 de ingineri. În noul sediu, ei beneficiază de toate facilitățile și serviciile proiectului mixt, dar și de spații office premium, relaxation room, caffeteria zone și o terasă. “Cu un număr impresionant de proiecte pe care le dezvoltăm folosind diferite stack-uri tehnice – .NET, Java, PHP, C#, Xamarin, Node.JS, Angular, React, MsSQL etc. -, suntem într-o continuă căutare de talente pe piața locală, atât în sfera de Software Development, cât și în Testing & Quality Assurance și Project Management. Modelul de business ne inspiră să operăm <agile> chiar și în recrutare. Avem ușile deschise către comunitatea de IT locală, nu doar din prisma achiziției de talente noi, ci și a potențialelor evenimente, parteneriate, conferințe etc.”, spune Mihai Hahui, Head of Recruitment Amdaris.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Amdaris este partener Gold Microsoft și utilizează tehnologii de ultimă generație, precum .NET Core, Microsoft SQL Server, Windows Azure, Xamarin, Angular. Printre proiectele companiei se numără aplicația nkoda, cu milioane de utilizatori din industria muzicală, platforma de învățare Pearson, utilizată de peste 60.000 de studenți/ an, dar și soluții software premiate.

Articolul anterior

Samsung Electronics România are un nou președinte

Articolul următor

KPMG: Parteneriat cu Universitatea din București, pentru modernizarea educației și a cercetării avansate în guvernanță publică și privată

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share