Timișoara: Convergys își mută birourile în ansamblul Openville

Furnizorul global de servicii de outsourcing a închiriat circa 2.100 mp în United Business Center (UBC), componenta de birouri a proiectului dezvoltat în proximitatea Iulius Mall Timişoara.

Convergys are acum în jur de 150 de angajaţi în centrul său din Timişoara, care a fost deschis în 2011, pentru a oferi servicii în limba germană. Noua investiţie completează amprenta regională pe care o are compania, prin prezenţa în Bulgaria, Ungaria, Polonia şi România, unde oferă servicii în limbile vorbite în Europa Centrală şi de Est. Noua locaţie are capacitatea de a susţine peste 500 de locuri de muncă și va fi operaţională până la începutul verii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Convergys, care are o experiență de peste 30 de ani în domeniu, administrează operațiunile de servicii clienți pentru branduri importante la nivel național și internațional, din industrii precum telecomunicații, retail, comerț electronic, turism și finanțe. Compania operează în 58 de limbi, în 33 de țări, cu peste 130.000 de angajați.

Openville Timişoara, cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Proiectul, care integrează actualul Iulius Mall Timişoara, va cuprinde funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment. Prima etapă de dezvoltare va include 100.000 mp de birouri clasa A, o suprafaţă adiţională de 47.000 mp de retail, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.

La momentul finalizării primei etape, componenta de birouri va include o suprafaţă de 50.000 mp în operare (UBC 1, UBC 2 şi UBC 3) şi alţi 50.000 mp în construcţie (UBC 0). Până acum, au fost finalizate două clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 31.000 mp. Alţi 19.000 mp se află în construcţie şi vor fi finalizaţi anul acesta. Proiectul Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, și reprezintă o investiţie de peste 220 milioane de euro.

Articolul anterior

Un nou început: din multinațională, la o afacere "dulce"

Articolul următor

CEO-ul Raben Group, antreprenorul anului in Germania

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share