Timișoara: Microsoft se mută în ansamblul Openville

Microsoft Romania a închiriat 1.200 mp de spații de birouri în clădirea United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul mixt Openville.

UBC 1 are o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp şi este a doua clădire livrată pe piaţa din Timişoara de grupul Iulius şi compania Atterbury Europe, dezvoltatorii ansamblului mixt. Clădirea are 12 niveluri, iar demisolul este destinat spaţiilor de retail și serviciilor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

UBC 1 are acces direct spre Iulius Mall şi spre parcarea supraetajată cu peste 910 locuri, inaugurată în primăvara acestui an. Persoanele care lucrează aici au acces direct la numeroase servicii, precum food court şi restaurante pentru pauzele de masă, fitness center, magazine, cinema multiplex, grădiniţă, clinici medicale, locuri de relaxare şi socializare, spaţii de parcare. Prin programul Card Partener, ei beneficiază și de promoţii de până la 25 la sută, la peste 100 de locaţii.

Aflat în plin proces de construcţie, Openville va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul ţării şi principala atracție de business, shopping şi loisir. Proiectul mixt Openville este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, și reprezintă o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share