Top 100 Companii din Europa de Sud-Est: Continental Sibiu, între primii jucători din industria auto

Cel mai mare angajator din Sibiu apare, alături de alte opt companii din industria auto din România, în Top 100 cele mai mari business-uri din Europa de Sud-Est, realizat de SeeNews, cel mai important furnizor independent de business intelligence din Europa de Sud-Est.

Continental Sibiu este singura companie nou-intrată în acest top. Ocupă locul 8 în secțiunea dedicată industriei auto și locul 50 în clasamentul general. Celelalte companii auto prezente în top sunt Dacia, Ford, Star Assembly (toate din România), Revoz (subsidiara slovenă a grupului Renault), Robert Bosch, Autoliv România, Renault Commercial Roumanie și Porsche România (România).

Continental are peste 4.000 de angajați în Zona Industrială Vest a Sibiului și pregătește noi investiții în oraș. La jumătatea acestui an, a anunțat că va construi o nouă clădire, modulul 7 de producție, care presupune și extinderea spațiilor conexe: zona de logistică, birouri, infrastructură IT, dar și a cantinei și a grădiniței. Activitatea companiei este în continuă dezvoltare, iar extinderea sediului va permite, în următorii ani, o creștere a activității de producție și a numărului de angajați, în același ritm ca în anii precedenți.

Southeast Europe’s Top 100 Biggest Companies a ajuns la a 14-a ediție. Topul clasează cele mai mari companii din Europa de Sud-Est după veniturile totale pentru anul fiscal încheiat la 31 decembrie 2021. Cifrele provin din rapoarte anuale neconsolidate. Clasamentul SEE TOP 100 acoperă companiile non-financiare înregistrate în Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Macedonia de Nord, Moldova, Muntenegru, România, Serbia și Slovenia.

SeeNews oferă o perspectivă totală asupra regiunii, pentru a ajuta companiile să ia decizii informate. Cu peste 15 ani de experiență pe piață, este un furnizor integrat pentru nevoile de business intelligence. Acoperă 123 de industrii și sectoare, 11 țări și peste 800.000 de companii, și oferă știri, comentarii, cercetări și analize de piață, prin platforma sa online, și servicii de cercetare la cerere.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share