Banner

Top Angajatori 2021: UiPath, cea mai apreciată companie de către propriii angajați

UiPath, Zitec, Softbinator Technologies, JYSK și Nobel sunt cele mai apreciate companii din România de către propriii angajați, conform “Top angajatori 2021”, clasament realizat de Undelucram.ro.

Acesta este singurul top din România realizat în funcție de opiniile angajaților și nu în funcție de imaginea publică a companiilor. În 2021, UiPath, cea mai de succes companie globală fondată de antreprenori români și lider mondial în domeniul Robotic Process Automation, a intrat pentru prima dată în top și s-a clasat, de altfel, pe prima poziție.

Clasamentul a fost condus anul trecut de Microsoft România, companie ce a ocupat primul loc în 2016, 2018 și 2020, și a fost între primele cinci locuri încă din 2016, de la prima ediție a clasamentului. Anul acesta, Microsoft se află pe locul zece.

În Top 10, șase poziții sunt ocupate de companii de tehnologie. Restul sunt din retail (JYSK și Decathlon), BPO & servicii (Majorel) și financiar (KRUK). Printre companiile care s-au regăsit și anul trecut în top se numără Microsoft, Nobel, KRUK și Decathlon. Printre noile intrări în top se numără UiPath, Zitec, JYSK, 8&8 International și Majorel. Cel mai bun loc ocupat de o companie non-IT aparține JYSK. Retailerul de mobilier și decorațiuni este pe poziția a patra.

Sursa: Undelucram.ro

“Fiecare ediție a topului este dominată de companii din IT. Acest lucru nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Însă faptul că UiPath, cea mai de succes companie globală fondată de antreprenori din România, a intrat pentru prima dată în top și s-a clasat direct pe primul loc, confirmă trendul său spectaculos de creștere.

Ne bucurăm că observăm o tot mai mare diversitate de domenii în Top 10 Angajatori și că începem să regăsim beneficiile angajaților din IT și în alte sectoare economice. În Top 10 se află doi retaileri, ceea ce arată grija tot mai mare pe care o au companiile pentru clienți și angajați”, afirmă Costin Tudor, fondator și CEO al Undelucram.ro.

“Când a înființat UiPath, co-fondatorul si CEO-ul Daniel Dines și-a propus să construiască o companie pentru care i-ar plăcea să lucreze. De aceea, ne-am pus întotdeauna oamenii pe primul loc și, pe parcursul creșterii accelerate ale companiei, ne-am asigurat că ne concentrăm energia pentru a ne asigura că și cultura noastră prosperă. Valorile noastre, <be bold, be fast, be immersed and be humble>, continuă să fie piatra de temelie a ceea ce face din UiPath un loc de muncă minunat.

Titlul de <Top Angajatorul anului 2021>, acordat de Undelucram.ro, este și mai special pentru noi, deoarece este o distincție acordată pe baza recenziilor angajaților noștri. În al doilea rând, pentru că vine la sfârșitul a doi ani petrecuți lucrând la distanță, iar asta a adus cu sine provocări specifice. De aceea, este o încurajare că suntem pe calea cea bună pentru a fi în continuare o companie pentru care atât angajații actuali, cât și viitorii noștri colegi, sunt bucuroși să lucreze. Când echipa se simte apreciată, implicată și încurajată să-și atingă potențialul, toată lumea prosperă – angajații, organizația și clienții noștri”, declară Andreea Baciu, Chief Culture Officer UiPath.

Andreea Baciu, Chief Culture Officer @UiPath.

Aflat la ediția a șasea, topul a fost realizat între 16 noiembrie 2020 și 15 noiembrie 2021. Au fost luate în calcul opiniile a peste 100.000 de utilizatori ai platformei Undelucram.ro. Clasamentul a fost alcătuit pe baza unui indice obținut din media notelor acordate angajatorilor de angajați sau foști angajați și numărul de recenzii înregistrate în platformă. Evaluarea a fost realizată pe baza unor criterii precum oportunitățile de avansare, pachetul salarial, managementul, timpul liber versus timpul la birou, procedurile, valorile companiei.

TOP ANGAJATORI 2021 la nivel național, indiferent de domeniul de activitate

 1. UiPath
 2. Zitec
 3. Softbinator Technologies
 4. JYSK România
 5. Nobel
 6. 8×8 International
 7. Majorel România
 8. Decathlon România
 9. KRUK România
 10. Microsoft România

TOP ANGAJATORI 2021 în funcție de domeniul de activitate

Bănci/ Instituții financiare

 1. Libra Internet Bank
 2. ING Bank România
 3. BCR – Banca Comercială Română
 4. Banca Transilvania
 5. Raiffeisen Bank

Telecomunicații

 1. Orange România
 2. Vodafone România
 3. RCS&RDS
 4. Huawei România
 5. Telekom România

IT&C

 1. UiPath
 2. Zitec
 3. Softbinator Technologies
 4. Nobel
 5. 8×8 International

BPO&Servicii

 1. Majorel România
 2. British American Shared Services
 3. Allianz Services
 4. Société Générale Global Solution Centre
 5. Stefanini România

Consultanță

 1. KPMG România
 2. BearingPoint România
 3. PwC România
 4. Deloitte România
 5. EY România

Retail alimentar

 1. Kaufland România
 2. Lidl România
 3. PENNY
 4. Carrefour România
 5. Mega Image

Retail non-alimentar

 1. JYSK România
 2. Decathlon România
 3. dm drogerie markt
 4. Dedeman
 5. Brico Depôt

Producție bunuri de larg consum

 1. JTI România
 2. Philip Morris România
 3. Coca-Cola HBC România
 4. British American Tobacco România
 5. Procter & Gamble

Producție industrială

 1. Hella România
 2. Schlumberger România
 3. OMV Petrom
 4. Continental România
 5. Autoliv România

DESPRE UNDELUCRAM.RO

Este cea mai mare comunitate online a angajaților din România, cu peste 750.000 de potențiali angajați pe platformă și peste 500.000 de recenzii lăsate de utilizatori despre companiile la care lucrează, interviuri de angajare sau oferte salariale. Platforma pune la dispoziția angajaților și Salariometru – un instrument online pentru compararea salariilor din România, un calculator de salariu și resurse pentru dezvoltarea carierei, precum modele de CV, topul angajatorilor și articole despre industrie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share