Banner

TotalSoft: Yusuf Önder Eren este noul CEO

Unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de software din România, parte a companiei Logo Yazılım A.Ş (Logo), l-a numit pe Yusuf Önder Eren în funcția de Chief Executive Officer, pentru a gestiona planurile de dezvoltare la nivel internațional ale companiei și creșterea acesteia pe termen lung.

Yusuf Önder Eren îl înlocuiește pe Liviu Drăgan, care va continua să facă parte parte din organizație, în calitate de membru al Consiliului de Administrație. Noul CEO aduce peste 40 de ani de experiență în managementul afacerilor, după ce a ocupat funcții executive în mai multe companii internaționale. Este membru în Consiliul de Administrație al TotalSoft din septembrie 2016 și membru în Consiliul de Administrație al Logo de șapte ani.

Cariera și proiectele sale includ dezvoltarea și extinderea pe noi piețe ale unor companii din domenii precum IT, energie, construcții și retail. “Împreună cu o echipă excepțională de profesioniști, Liviu Drăgan, unul dintre pionierii sectorului IT din România, a dezvoltat TotalSoft într-o companie solidă și de încredere, cu o puternică reputație pe piață. TotalSoft joacă un rol important în strategia noastră de creștere și extindere la nivel global și suntem convinși că, sub conducerea domnului Yusuf Önder Eren, compania va înainta cu succes în noi segmente de piață și va continua să ofere cele mai bune produse și servicii clienților săi existenți și potențiali. Obiectivul nostru este să capitalizăm în continuare pe soluțiile și produsele inovatoare ale TotalSoft, precum Charisma și soluțiile software pentru industria de leasing. Suntem dornici să investim atât în oameni, cât și în tehnologie. Scopul nostru este să promovăm în continuare brandul Charisma și să dezvoltăm soluțiile pentru industria financiară, pentru a le face cunoscute pe piețele internaționale”, declară Tugrul Tekbulut,‎ președinte al Consiliului de Administrație al Logo, compania care deține TotalSoft.

Logo Yazılım A.Ş, cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, cu o echipă de aproape 600 de angajați și 800 de parteneri de afaceri, a achiziționat TotalSoft în toamna anului trecut, ca parte a strategiei sale de a se extinde la nivel global.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share