Transavia dotează Spitalul Județean Alba cu aparatură pentru efectuarea testelor Covid-19 și echipamentele medicale auxiliare

Una dintre cele mai reputate afaceri de familie din România și liderul pieței locale de carne de pasăre sprijină autoritățile în lupta cu epidemia de coronavirus Covid-19.

Transavia va asigura pentru Spitalul Județean Alba aparatura necesară pentru efectuarea testelor Covid-19, momentan inexistentă în județ, și echipamentele medicale auxiliare: echipamente și măști de protecție, medicamente și alte materiale.

”Sperăm ca împreună cu autoritățile locale și cu Spitalul Județean Alba să putem oferi tot suportul medical necesar pentru a veni în întâmpinarea posibilelor infectări și gestionarea lor rapidă. Vom achiziționa, în regim de urgență, toate cele necesare pentru testarea rapidă Covid-19, și vom aloca suplimentar un milion de lei pentru echipamente, dezinfectanți, măști”, declară Ioan Popa, președintele și fondatorul Transavia.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Transavia își oferă sprijinul și colaborarea cu autoritățile locale la toate nivelurile, pentru a oferi siguranță și tot ce este necesar pentru a răspunde acestei provocări de sănătate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
182
Share