Trei companii din cinci le vor oferi tichete cadou angajaților, în acest an

Potrivit estimărilor celui mai mare emitent de tichete de beneficii extra-salariale, trei din cinci companii ce acordă beneficii extrasalariale vor oferi, în acest an, tichete și carduri cadou angajaților de 8 Martie, de Paști, 1 iunie sau de Crăciun.

Pentru angajați, beneficiile axate pe echilibrul dintre viața personală și cea profesională, precum programul flexibil de lucru sau posibilitatea de a lucra de la distanță, au câștigat teren în ultima vreme, mai ales în domenii creative. Totuși, beneficiile cu impact direct în puterea de cumpărare sunt și ele în topul preferințelor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“De ocazii speciale, cum ar fi 8 Martie sau alte sărbători majore din an – Paști, Crăciun, zile onomastice, aniversări și sărbători profesionale, companiile aleg tichetele și cardurile cadou, și se asigură astfel că angajații primesc exact ce-și doresc: un beneficiu care oferă libertate de alegere a cadoului dorit din cea mai variată rețea de comercianți parteneri, combinat cu impactul emoțional, ca semn de apreciere și recunoaștere din partea angajatorului”, explică Dana Sîntejudean, director general Edenred România.

Tichetele și cardurile cadou emise de Edenred pot fi utilizate pentru a achiziționa orice bun sau serviciu, din cea mai extinsă rețea de comercianți parteneri, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, cosmetice, până la electronice, cărți sau alimente. Rețeaua de magazine afiliate include comercianți din toate ariile de comerț, în toată țara.

În România, Edenred deservește peste 35.000 de companii și un milion de utilizatori pentru tichete și carduri de masă Ticket Restaurant, tichete cadou, carduri cadou, tichete de creșă, vouchere de vacanță, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri. Cu un volum emis de peste 20 de miliarde de euro, anual, la nivel mondial, Edenred este cel mai mare emitent de tichete și carduri preplătite de beneficii extrasalariale, atât în România, cât și la nivel internațional.

Articolul anterior

Junior Achievement: Premii de 50.000 de euro, pentru elevii și studenții antreprenori

Articolul următor

Unul dintre cei mai buni 10 experți în marketing online din lume vine la București, în martie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share
Close