Unul dintre cei mai buni 10 experți în marketing online din lume vine la București, în martie

Plasat de Forbes în top 10 experți în marketing online, Tim Ash vine în premieră la TeCOMM București, evenimentul premium de comerț electronic, care are loc pe 7-8 martie, la Radisson Blu Hotel.

Organizatorii anunță o ediție inedită a evenimentului care înglobează o comunitate de peste 3.000 proprietari ai magazinelor online și profesioniști în eCommerce. “Comerțul electronic este un domeniu cu ascensiune rapidă, dar mulți marketeri online nu obțin rezultatele maxime din campanii pentru că se concentrează doar pe tehnologie. Cele mai eficiente instrumente de persuasiune sunt adânc înrădăcinate în creierul nostru. Pe durata prezenței mele la TeCOMM, voi expune cele mai puternice principii de neuromarketing, care influențează subconștientul vizitatorului magazinului tău online”, promite Tim Ash.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

CEO la SiteTuners și autor al bestseller-ului “Landing Page Optimization”, Tim Ash este pionier în materie de optimizare a ratei de conversie. În ultimii 20 de ani, companii precum Sears, Google, Expedia, eHarmony, Facebook, American Express, Canon, Nestle, Symantec, Intuit, Autodesk sau Yahoo! au beneficiat de capacitatea inovatoare a lui Tim de a înțelege comportamentului consumatorului, neuromarketing sau testări pe landing page.

“De ce avem trei creiere și care este, de fapt, cel responsabil de achiziția online”; “Cum limităm supra-aglomerarea opțiunilor și îndrumăm oamenii către rezultatul dorit”; “Tehnici de framing and bracketing, pentru valorificarea conținutului din magazinul online”; “Aplicații practice pentru campaniile online” – acestea sunt principalele puncte de discuție pe care Tim Ash le pregătește pentru comunitatea TeCOMM.

Pe lângă serviciile de consiliere strategică. El este keynote speaker, recunoscut în domeniul marketingului digital și prezent la conferințe de nivel mondial, precum Content Marketing World, DreamForce, Inbound, Internet Retailer, Affiliate Summit, Shop.org, PubCon sau SMX. Este fondatorul și președintele evenimentului internațional Digital Growth Unleashed și colaborator pentru publicații precum ClickZ, Website Magazine sau Visibility. Din 1995, a scris peste 200 articole care au fost publicate și este autorul celor mai bine vândute două cărți despre optimizarea paginilor web, traduse în șase limbi.

Evenimentul premium de eCommerce în București

Organizat de Libero Events, TeCOMM eCommerce Conference&Expo este evenimentul premium din Europa de Est, dedicat industriei eCommerce. An de an, aduce împreună oamenii-cheie din industrie, proprietari de magazine online și profesioniști în eCommerce, cu scopul de a educa și găsi soluţii practice la problemele întâlnite zi de zi în eCommerce. La ediția din martie, vor fi prezenți specialiști de la eBay, Google, Citi Comercial Bank, Exponea, dar și de la cele mai importante magazine online din România. Înscrierile au început pe site-ul oficial al evenimentului. Cei care doresc să se înscrie beneficiază încă de promoția Early Bird la achiziționarea biletului.

Articolul anterior

Trei companii din cinci le vor oferi tichete cadou angajaților, în acest an

Articolul următor

Orașul viitorului: Iașiul, marele câștigător la Gala CEE Outsourcing Awards

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share