Trei români, pe lista Europe Forbes 30 under 30, în 2021

Mihai Toader-Pasti, co-fondatorul EfdeN, Paula Dozsa și Beatrice Ionașcu, co-fondatoare imagiLabs, sunt cei trei români incluși, anul acesta, în topul Forbes 30 under 30, în categoria Impact social.

La 29 de ani, Mihai Toader-Pasti promovează un stil de viață sănătos și responsabil față de mediu. Crede cu tărie că lumea se va schimba dramatic, în următorii 30 de ani, și depinde de noi cum și în ce direcție. Co-fondator și General Manager al EFdeN, a înființat proiectul educațional energiaTa, este pasionat de arhitectură, inginerie și design de produs. Este Aspen Fellow, Eisenhower Fellow și Global Shaper. “Clădirile sunt unul dintre cei mai mari poluatori din lume, dar ONG-ul EFdeN încearcă să schimbe acest lucru prin proiectarea unor clădiri mai durabile și formarea următoarei generații de constructori”, notează Forbes.

România este reprezentată pe lista Forbes 30 under 30 și de Paula Dozsa (25 de ani) și Beatrice Ionașcu (27). Alături de unguroaica Dora Palfi, Paula și Beatrice au înființat imagiLabs, o comunitate ce își propune să convingă cât mai multe tinere din Generația Z (născute între 1990 și 2010) să înceapă o carieră în programare. Sediul imagiLabs este în Suedia, la Stockholm, acolo unde trăiesc acum cele trei fondatoare, după ce au studiat și au muncit în Abu Dhabi sau Hong Kong, pentru companii ca Goldman Sachs ori Cisco. Anul trecut, imagiLabs a fost inclus în incubatorul Google for Startups de la Berlin, în programul Apple Entrepreneur Camp și într-un incubator de afaceri al companiei suedeze Ericsson.

Articolul anterior

11 companii fac recrutări la Târgul de Carieră Feroviară, luna aceasta

Articolul următor

Larry Gadea, antreprenorul român care a ajutat milioane de americani să revină în siguranță la birou

Articole din aceeași categorie
Total
55
Share