Tremend își continuă expansiunea internațională prin deschiderea unui birou în Luxemburg

Nominalizată de Deloitte și FT1000 între cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, Tremend deschide un birou în Luxemburg și își consolidează astfel prezența în Benelux.

Reprezentanța Tremend din Benelux va fi coordonată de Ștefan Morcov, din funcția de Managing Director. El s-a alăturat Tremend în 2018, ca Senior Partner, și a fost implicat în înființarea unor noi unități de business, precum eLearning și cea dedicată sectorului public internațional. Are 20 de ani de experiență în software engineering, management și dezvoltarea de afaceri, inclusiv cu Comisia Europeană.

“Noul birou ne va permite să fim mai aproape de clienții noștri, să le răspundem nevoilor specifice cu o abordare personalizată și o expertiză tehnică avansată. Tremend Benelux se va concentra pe proiectele Uniunii Europene, pe cele din sectorul privat, inclusiv pe industrii precum comerț, retail sau telecom. Luxemburg va face parte din strategia noastră R&D și va susține dezvoltarea de noi produse și acumularea de know-how”, spune Ștefan Morcov.

Ștefan Morcov s-a alăturat echipei Tremend în 2018, ca Senior Partner.

Planurile pentru biroul din Luxemburg au ca obiectiv atragerea de clienți din țările vecine, precum Belgia, Franța, Germania și Olanda, și extinderea business-ului în Europa de Vest, prin proiecte de transformare digitală și inovație. Activitatea noii filiale se va concentra pe proiectele europene și cu alte instituții internaționale. În 2020, 13,5 la sută din cifra de afaceri a companiei a provenit din proiectele semnate pentru Comisia Europeană. Pentru 2021, Tremend estimează venituri de șapte milioane de euro din această verticală. În perioada următoare, Tremend se va axa pe consolidarea noului birou în zona de delivery management, software engineering și business development.

Tremend a fost fondată de Ioan Cocan și Marius Hanganu, în 2005, pornind de la experiența acumulată în Silicon Valley. Compania a înregistrat o rată de creștere solidă, cu venituri de 20 de milioane de euro la finalul lui 2020 și puncte de lucru în Belgia, Luxemburg, Marea Britanie, SUA și două sedii în România.

“Dezvoltarea internațională vine în mod natural cu talentul, pasiunea și expertiza echipei noastre. Continuăm implementarea, pe termen lung, a planului strategic de expansiune, de extindere pe noi verticale și în noi teritorii, prin abordarea unor domenii și produse auxiliare. Evoluția noastră recentă include parteneriate cu furnizori majori de tehnologie, cum sunt Salesforce, Microsoft și Amazon, dezvoltarea de produse noi, precum TORP, soluția noastră emblematică dedicată domeniilor financiar, bancar și telecom. Punem accent pe investițiile în dezvoltarea profesională a echipei noastre și în cercetare, în tehnologiile emergente precum IoT, Artificial Intelligence, Machine Learning și Biometrie”, arată Marius Hanganu, Managing Partner, Tremend.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share