Uber este disponibil, de astăzi, şi în Iaşi

Aplicația care conectează șoferii parteneri cu pasagerii, în peste 600 de orașe din 64 de țări, este disponibilă de astăzi și în Iași, al cincilea oraş din România inclus în reţea, după Bucureşti, Cluj, Braşov şi Timişoara.

Marius Manole, actor la Teatrul Național București, este primul utilizator care a încercat serviciul în Iași, orașul său natal. “Iași a ales Uber în aceeași măsură în care Uber a ales Iași – mii de ieșeni au deschis aplicația cel puțin o dată, în ultimele șase luni. Astăzi, orașul lor se alătură altor zeci de orașe europene care au Uber – Paris, Londra, Berlin, Praga, Amsterdam, Lisabona, Varșovia și multe altele. Ne dorim ca Uber să devină un partener al autorităților locale, pentru a rezolva problema traficului aglomerat, pentru a reducere poluarea, dar și pentru a face din Iași un oraș mult mai prietenos cu turiștii”, declară Nicoleta Schroeder, General Manager Uber, România

Serviciul de transport are un tarif de bază de doi lei şi un preţ pe kilometru de 1,8 lei. Utilizatorii care nu au încercat serviciul până acum vor beneficia de prima călătorie gratuită în limita a zece lei, dacă îşi creează un cont Uber şi folosesc codul promoţional HelloIasi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru a avea acces la Uber, clienţii trebuie să descarce aplicaţia pe telefon şi să-și creeze un cont. După finalizarea cursei, primesc un e-mail cu o chitanţă electronică, iar din contul său poate descărca factura fiscală. Plata călătoriei se face în numerar sau electronic.

Articolul anterior

BestJobs: Aproape jumătate dintre angajații din România s-au simțit hărțuiți sexual la locul de muncă

Articolul următor

DHL Carpathian Marathon oferă șansa unei aventuri de 10, la ediția aniversară cu numărul 10

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share