UCMS by AROBS implementează digitalizarea proceselor de HR și payroll pentru Medicover România

Una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane, implementează strategia de digitalizarea a proceselor de HR și payroll pentru Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România.

Parteneriatul între UCMS by AROBS și Medicover reprezintă un prim pas în strategia companiei de dezvoltare a soluțiilor software personalizate pentru resurse umane și salarizare pe zona medicală din România. Soluțiile oferite de compania clujeană de software sunt folosite pentru aproape 3.000 de angajați în Medicover.

“Ultimii ani ne-au arătat cât de importantă este digitalizarea mediului de afaceri pentru a funcționa la capacitate optimă. Și pentru zona medicală, departamentul de HR are un rol strategic și se confruntă cu provocări când vine vorba de gestionarea resurselor umane. Scopul procesului de digitalizare este dezvoltarea unor sisteme informatice ce facilitează și îmbunătățesc procesele de resurse umane pentru a le oferi angajaților instrumentele de care au nevoie pentru a se concentra pe munca lor de zi cu zi”, declară Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS.

“Digitalizarea proceselor de management de personal se înscrie misiunii Medicover în România: să creștem accesul pacienților la servicii medicale de calitate. Am plecat la drum în acest demers, știind că avem nevoie să modernizăm procesele de HR și payroll, să le controlăm mai ușor și eficace, pe de o parte, și, pe de alta, să creștem satisfacția clienților interni: a beneficiarilor dedicați, echipa HR Payroll și Admin, și, cu ajutorul său, a beneficiarilor finali -salariații Medicover. În plan tactic, contextul de mai sus l-am tradus astfel: aducerea in house a proceselor respective și achiziționarea unei soluții tehnice care să servească optim procesele complexe din grupul Medicover în România.

Am ales UCMS ca furnizor cu încrederea că ne împărtășește valorile, că e atent la nevoile noastre, conștienți că suntem un client cu standarde deloc simplu de rezolvat, cu cerințe complexe, ce necesită atenție și dedicare. Am devenit pe parcurs parteneri și am înțeles că, mai presus de elementele tehnice, a contat că cele două echipe au ales să învețe una de la alta, să-și folosească optim competențele, să rezolve obstacolele și, în final, să obțină performanța”, spune Camelia Drama, HR Director Medicover România.

UCMS by AROBS este dezvoltatorul celor două soluții software inovatoare de HR și payroll, True HR și dp-Payroll. Software-ul de HR și cel  de payroll sunt soluții flexibile, ușor de configurat, cu rolul de a simplifica procesele complexe de HR, și oferă date relevante despre echipele interne. Sunt și soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare pentru noul context digital în modul de #workfromhome, #workfromoffice și hybrid. Software-ul de HR și payroll ajută managementul sau departamentele HR să automatizeze sarcinile, să organizeze informațiile pentru angajați și să creeze rapoarte bazate pe date specifice.

DESPRE UCMS BY AROBS

Este una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală. Peste 500 de clienți și parteneri din banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții, folosesc soluțiile software True HR și dp-Payroll.

Dezvoltă soluții software integrate pentru cinci verticale majore de business: producție & automotive, BPO, banking, retail și IT. Printre clienții săi se numără Brico Dépôt, Big4, TMF România, AROBS Transilvania Software, Teraplast Group, AmerSports, Lasting Group, Smithfield, Apex Team International, Holver și Intesa Sanpaolo Bank. Din 2019, UCMS a intrat în portofoliul AROBS Transilvania Software, o companie cu capital românesc, specializată pe soluții IT din 1998. Cu timpul, AROBS Transilvania Software și-a extins activitatea în țări precum Belgia, Anglia, Germania, Ungaria, Indonezia și Republica Moldova, și are peste 800 de angajați.

DESPRE MEDICOVER ROMÂNIA

Din 1995, a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața serviciilor de sănătate private, cu o rețea de 41 de clinici în București și în țară, patru spitale generaliste, în București, Cluj-Napoca,  Oradea și Craiova, 28 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere. Face parte din Medicover, companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, înființată în 1995. Cu peste 38.000 de angajați, Medicover operează o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare. Piețele sale principale sunt Polonia și Germania.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share