Un brazilian, ex-manager la Volkswagen şi Jaguar Land Rover, va fi noul director executiv al Uzinei Vehicule Dacia

Din 1 februarie 2022, Carlos Carrinho va fi numit în funcția de director executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi coordonator al platformei industriale Dacia Mioveni.

Carlos Carrinho va prelua noua responsabilitate de la Miguel Oliver Boquera, care va deveni, de la aceeași dată, director al uzinelor din Tanger și Casablanca (Maroc).

“Mă bucur să mă alătur echipelor uzinei de la Mioveni, uzina-leagăn a mărcii Dacia. O uzină recunoscută în Renault Group pentru performanța industrială şi pentru nivelul de calitate a fabricației. Sunt nerăbdător ca, împreună cu viitorii colegi, să lucrăm pentru a crește în continuare competitivitatea şi atractivitatea produselor noastre”, declară Carlos Carrinho.

În vârstă de 55 de ani, Carlos Carrinho este director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia). Absolvent al Universității Federale din Rio de Janeiro, specializarea Inginerie Navală, şi deținător al unui master în ingineria structurilor metalice, Carlos Carrinho a lucrat, din 1999, în industria de automobile, și a deținut funcții de conducere în perimetrul industrial, la Volkswagen şi Jaguar Land Rover, înainte de a se alătura, în 2018, Grupului Renault.

Articolul anterior

Angajații așteaptă mai mult sprijin din partea companiilor pentru sănătatea lor mintală și starea de bine la locul de muncă

Articolul următor

Top management Tazz: trei dintre cei mai buni profesioniști din industrie, numiți în roluri-cheie

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share