Un fotbalist timișorean de 10 ani, sub “radarul” spaniolilor de la FC Barcelona

Un puști din Timișoara, Alexandru Matei, a intrat în atenția “gigantului” FC Barcelona, după ce a fost desemnat cel mai bun jucător de la categoria sub zece ani, la camp-ul organizat de clubul catalan, luna trecută, în Serbia.

Alex, care este, bineînțeles, fan Leo Messi, este legitimat la Politehnica din 2018 şi activează în grupa de copii născuţi în 2011. Timp de cinci zile, el s-a pregătit la Belgrad sub supravegherea specialiştilor de la academia La Masia, una dintre cele mai apreciate școli de fotbal din lume. “Alex are calităţi native, un plus la viteză şi inteligenţă, este ambiţios, bătăios şi este într-o continuă dezvoltare”, este caracterizarea lui Gelu Haidău, antrenorul grupei 2011 de la Politehnica Timișoara, pentru elevul său.

În perioada următoare, dintre cei zece remarcaţi ai turneului, va fi ales un câştigător care va merge să se pregătească timp de două săptămâni la Barcelona, iar apoi va rămâne sub “lupa” clubului iberic.

Articolul anterior

Zentiva își intensifică activitățile de cercetare și dezvoltare a medicamentelor generice în România

Articolul următor

Iulia Crâșmariu (Ausy Technologies): "Nu mă așez; dacă sunt prea confortabil, n-o să mai pot vedea tot ce este în jurul meu"

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share