Un restaurant din București oferă gratuit 600 de meniuri de prânz pentru cadrele medicale

Red Angus Steakhouse lansează inițiativa “Împreună, împotriva COVID-19”, prin care invită companiile din România să-și unească forțele, pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea și tratarea coronavirusului, în spitalele din Capitală.

Localul va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane, între 25 martie și 24 aprilie, și le propune partenerilor să i se alăture în acest demers, prin achiziționarea unui număr fix de meniuri zilnice de prânz. “Știm că alimentația joacă un rol important în gestionarea stresului și a oboselii și vrem să ne asigurăm că persoanele care ne îngrijesc beneficiază de condiții bune, care să le ajute să se mențină puternice și să facă față fluxului de pacienți. Vom dona zilnic, timp de 30 de zile, 20 de meniuri de prânz cadrelor medicale din unitățile din București. Numărul este insuficient, comparativ cu nevoile reale înregistrate, așa că ne încurajăm prietenii, clienții și partenerii să se alăture inițiativei noastre”, spune Ionuț Ivan, director Red Angus Steakhouse.

Fiecare meniu Red Angus Steakhouse include o supă și un fel principal, și are un preț de 17 lei (TVA inclus), care acoperă costurile aferente producției și materiei prime. Localul lucrează doar cu ingrediente proaspete, de calitate. Capacitatea zilnică de execuție este de până la 700 de meniuri. Preparatele vor fi livrate de luni până duminică, iar partea de transport va fi acoperită, în prima fază, de flota restaurantului. Pe măsură ce cantitățile vor crește, reprezentanții localului își propun să încheie parteneriate și cu alți livratori certificați.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Cei care vor să se implice în campania Red Angus Steakhouse o pot face la numărul de telefon 0756 600 000 sau prin e-mail, pe adresa contact@redangus.ro.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

DESPRE RED ANGUS STEAKHOUSE

Fondat în 2010, este unul dintre cele mai longevive localuri din București și este recunoscut pentru produsele premium, printre care se disting preparatele din carne de vită de Uruguay, SUA sau Australia. De-a lungul timpului, s-a implicat în proiectele celor mai active ONG-uri românești – Hospice Casa Speranței, Habitat for Humanity Romania, Rotary Club București, United Way Romania. În 2017, din dorința fondatorilor de a duce mai departe experiența Red Angus Steakhouse, a luat naștere divizia de catering a restaurantului.

Articolul anterior

Provocări suplimentare pentru companiile care trebuie să depună declarațiile fiscale pe 25 martie

Articolul următor

Magazinele Auchan își modifică programul, pentru ca toți angajații să ajungă acasă până la ora 22

Articole din aceeași categorie
Total
9
Share