Banner

Cinci companii IT vor mentora studenții înscriși la GameCup 1.0

Competiția de game development dedicată studenților din România, GameCup 1.0, anunță mentorii și ultimele zile de înscrieri.

GameCup 1.0 se desfășoară până în 23 aprilie și este deschisă pentru toți studenții de licență sau master. În echipe formate din maximum cinci persoane, studenții vor lucra împreună pentru a dezvolta un joc video și vor beneficia, în același timp, de mentorat și susținere din partea celor mai mari companii dezvoltatoare de jocuri din țară.

Mentorii de la companii precum Ubisoft, Gameloft, Amber Studio, Critique Gaming și Sand Sailor Studio vor lucra alături de echipele participante în drumul lor către finală, pentru a crea jocuri cât mai captivante și de calitate. Indiferent de categoria la care participă echipele, mentorii vor oferi consiliere în arii precum game design/grafică, programare, marketing sau business. Participanții se vor întrece pentru echipamente hardware, jocuri și programe de internship în studiourile de game development din România, dar și pentru premii în bani.

Perioada de înscriere pentru GameCup 1.0 a fost prelungită până în 25 ianuarie, iar cei ce se vor înscrie până pe 15 ianuarie vor participa automat la tombola cu premii oferite de partenerii competiției. Tot până la 25 ianuarie, pot fi pot trimise și formularele de game design. Un model este disponibil pe website-ul competiției. Organizatorii GameCup 1.0 sunt Universitatea Politehnică București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, împreună cu Romanian Game Developers Association (RGDA).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share