Un român, noul președinte al federației experților contabili europeni

Florin Toma, expert contabil, membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), a fost ales în funcţia de preşedinte al Accountancy Europe, organizaţia care reprezintă interesele profesiei contabile la nivel european, pentru mandatul 2019-2020. 

CECCAR a susținut activ candidatura lui Florin Toma pentru cele două mandate de vicepreședinte, susținere ce a contat și pentru alegerea sa în funcția de președinte al Accountancy Europe, în timpul Adunării Membrilor Accountancy Europe, care a avut loc miercuri, la Bruxelles.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Accountancy Europe (denumită anterior Federația Experților Contabili Europeni – FEE) reunește 51 de organizații profesionale din 37 de țări, include un milion de profesioniști contabili, auditori și consultanți, și este înscrisă în Registrul de transparență al UE. Accountancy Europe reprezintă profesia contabilă în dezbaterile referitoare la politicile europene în domenii precum raportare și transparență, audit, fiscalitate, bună guvernanță și sustenabilitate economică, finanțe și investiții și probleme profesionale.

Articolul anterior

Cine face afaceri în România: Bărbații la vârsta a doua dețin controlul, femeile vin puternic din urmă

Articolul următor

Cluj vs. București: Cine câștigă "războiul"

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share