Una dintre cursantele “Centrului Digital pentru Femei” a câștigat premiul internațional “Amazing Women”

Adriana Lincă, una dintre primele beneficiare înscrise în programul de alfabetizare digitală “Centrul Digital pentru Femei”, a câștigat competiția internațională “Amazing Women”, organizată anual de Fundația Grupului Orange.

Adriana va primi din partea Grupului Orange o finanțare de 10.000 de euro pentru a-și îndeplini marele ei vis: acela de a-și deschide propriul magazin de flori și de a deveni o femeie independentă. Ea a făcut parte din prima serie de cursante, iar după primele șase luni a învățat să scrie corect, să citească cursiv și a fost promovată la locul de muncă, MamaPan, afacere socială dezvoltată de CPE. Anul acesta, își va putea deschide propria afacere și va beneficia de consiliere și sprijin din partea CPE și a Fundației Orange.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Prin “Centrul Digital pentru Femei” din București, 184 de femei au învățat să folosească pachetul Microsoft Office, imprimanta, internetul, serviciile de e-mail, dar și aplicații precum Skype sau WhatsApp. Cursantele au beneficiat de peste 350 de ore de consiliere individuală și peste 100 de ore de consiliere de grup pentru dezvoltarea abilităților specifice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Contribuabilii își pot programa online vizitele la Fisc

Articolul următor

Finlanda plănuiește reducerea programului de lucru la șase ore pe zi

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share