UNIQA Asigurări de viaţă are un nou CEO

De astăzi, Valentin Coroiu preia funcția de CEO al companiei UNIQA Asigurări de viață.

Cu o experiență de 19 ani în echipa UNIQA din România, Valentin Coroiu ocupă, din 2015, funcția de director național de vânzări pentru canalul de vânzare propriu. Anterior, din pozițiile de director și director adjunct, a coordonat activitatea sucursalei UNIQA Cluj, cea mai importantă sucursală, din perspectiva volumului de vânzări. Numirea noului CEO are loc într-o etapă importantă pentru companie, marcată de pregătirea unui nou concept pentru asigurările de viață.

UNIQA Insurance Group operează pe piața românească din 2008 și oferă toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere și de persoane. UNIQA Asigurări este unul dintre liderii pieței locale de asigurări generale și oferă un portofoliu complet de produse. În 2010, UNIQA a început operațiunile pe piața asigurărilor de viață și a lansat compania UNIQA Asigurări de viață.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cu sediul central în Austria, UNIQA Insurance Group este unul dintre cele mai importante și dinamice grupuri de asigurări din Europa Centrală și de Est. Cu circa 40 de companii în 18 țări și aproape 20.000 de angajați, UNIQA oferă servicii de asigurări pentru zece milioane de clienți. În Austria, deține o cotă de piață de 22 la sută și a fost desemnată, timp de zece ani, cea mai de încredere companie de asigurări, conform studiului anual al publicației Reader’s Digest.

Articolul anterior

Sibiu: 87 de candidați pentru 50 de locuri, la clasele Continental în sistem de învățământ dual

Articolul următor

Endava, la un an de la listarea pe bursa din New York: cum au evoluat centrele de livrare din România

Articole din aceeași categorie
Total
14
Share