Untold: KFC amenajează primul Haunted Camping, în una dintre cele mai înfricoșătoare păduri din lume

Între 10 și 20 iulie, KFC România dă startul unui concurs prin care oferă 12 locuri de cazare, în primul camping bântuit de la festivalul Untold, într-un complex de căsuțe dispuse în pădurea Hoia-Baciu.

Participanții care au curajul de a locui în una din cele mai înfricoșătoare păduri din lume sunt invitați să se înscrie aici, pentru șansa de a câștiga un loc de cazare în camping, alături de un prieten, pentru cinci nopți, între 31 iulie și 5 august, dar și bilete de acces la festival. Totul se va întâmpla sub protecția sosului cu usturoi KFC, care îi va însoți în această aventură, transmit organizatorii. În fiecare dimineață, participanții vor avea micul dejun asigurat, cu produse de la KFC.

La Untold, KFC România va amplasa o instalație interactivă, Scarry Mirror, prin care participanții pot să vadă cele mai interesante momente surprinse și transmise din camping. Ei vor putea să-și facă poze cu tematică în oglindă și să rămână cu cele mai înfricoșătoare amintiri de la festival.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Sosul cu usturoi, cunoscut de fanii KFC din România, este vândut, anual, în peste zece milioane de unităţi. Este disponibil pe rafturile magazinelor Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora, Real şi Selgros.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share