Up România include abonamentele World Class în opțiunile pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Angajații care au acces la beneficii extrasalariale prin platforma Up MultiBeneficii își pot achiziționa abonamente la World Class, ca urmare a noului parteneriat încheiat între Up România și cea mai mare rețea națională de health & fitness

Prezența World Class în această platformă întregește varietatea opțiunilor existente, prin care beneficiarii pot utiliza după cum doresc fondurile alocate de angajatori.

Concret, angajații își accesează contul alocat de angajator în platforma Up MultiBeneficii și apoi își pot direcționa bugetul din beneficiile flexibile către abonamentele World Class, selectând pachetul preferat (W, Platinum, Gold, Silver sau Bronze). Au acces la săli de fitness dotate cu aparate performante, la cursuri de exerciții fizice precum aerobic, pilates sau zumba, dar și la bazine de înot, toate într-un mediu de antrenament sigur și modern.

Up MultiBeneficii este o platformă online, dezvoltată de Up România, prin care companiilepot oferi angajaților posibilitatea de a decide cum își utilizează fondurile puse la dispoziție lunar sau anual de către angajatori. Aceste beneficii au în comun faptul cămăresc gradul de motivarea angajaților și puterea lor de cumpărare, oferind totodată avantaje fiscale companiilor care utilizează genul acesta de instrumente în fidelizarea angajaților.

“Oricât de motivantă și satisfăcătoare ar fi activitatea pe care  o depunem, corpul nostru are nevoie de activitate fizică după orele petrecute la lucru. Avem nevoie de cât mai multă mișcare, care să ne reîncarce bateriile pentru a doua zi și să ne asigure pe termen lung o stare de bine generală. Prin parteneriatul cu World Class, încurajăm angajații să adopte sportul și un stil de viață sănătos, apelând la extrabeneficiile oferite de angajator. Fiindcă este vorba despre cea mai mare rețea de health & fitness din România, de această opțiune se pot bucura angajați din aproape orice oraș al țării”, declară Elena Pap, director general Up România.

Cu primul club deschis în 2000, World Class numără 41 de cluburi de health & fitness și peste 65.000 de membri activi în țară. “De mai bine de 20 de ani, World Class România lucrează cu companii și angajați, oferind cele mai bune soluții în materie de sănătate și fitness. Credem că cei mai fericiți angajați sunt cei care duc un stil de viață activ. Multe studii arată că exercițiile fizice regulate măresc productivitatea în birou, oferă un plus de motivare și reduc riscul de accidentare. Companiile ar trebui să fie mai implicate în reducerea sedentarismului la locul de muncă, iar programele corporative World Class reprezintă o soluție pe termen lung, mai ales prin platforme alternative ce oferă bonusuri extrasalariale angajaților. Facem tot posibilul pentru a-i ajuta pe români să iubească sportul și să includă exercițiile în rutina lor zilnică”, spune Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

DESPRE UP ROMÂNIA

Face parte din Grupul Up și deservește peste 25.000 de clienți și peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 20 de ani în România, oferă instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor. 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share