UPS are un nou președinte pentru Europa de Est – prima femeie din istoria companiei, care ocupă această funcție

Kim Ruymbeke preia rolul de președinte al UPS pentru Europa de Est și devine prima femeie care ocupă această funcție.

Noul președinte va fi responsabil de operațiunile de coletărie pe unele dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din Europa, pentru a răspunde cerințelor tot mai mari din comerțul electronic și pentru a contribui la conectarea mai bună a regiunii la piețele-cheie de export din Europa și din întreaga lume.

Kim Ruymbeke și-a început cariera la UPS în 2003, în departamentul financiar din UPS Belgia. A avansat constant și a ocupat roluri de conducere, inclusiv la sediul central al Europe Region, din Bruxelles, și la sediul global UPS din Atlanta. Din funcția de vicepreședinte finanțe și contabilitate pentru Europa, pe care a deținut-o până la această numire, a coordonat punerea în aplicare a strategiei europene de analiză și planificare financiară pentru Europa.

“Vedem un mare potențial în România, a cărei economie e în continuă dezvoltare, și investim continuu în portofoliul nostru de servicii, rețea și infrastructură din regiune. Există oportunități uriașe pentru IMM-urile din România, iar prin conectarea companiilor locale la rețeaua noastră logistică inteligentă globală le sprijinim să se deschidă către lume”, declară Kim Ruymbeke.

UPS a intrat pe piața din România în 1990, iar acum oferă servicii și conexiuni la rețeaua globală UPS din Cluj-Napoca, București-Otopeni și Timișoara. UPS desfășoară multiple activități prin care sprijină femeile aflate în funcții de conducere – de la campanii de sprijin pentru afacerile deținute de femei până la investiții în parteneriate în comunități și creșterea reprezentării femeilor în managementul companiilor. 46 la sută dintre membrii consiliului de administrație al UPS sunt femei, iar femeile reprezintă o treime din managementul executiv al UPS.

Articolul anterior

Angajații români, pe minus din cauza inflației. 9 din 10 măriri salariale nu acoperă inflația, iar puterea de cumpărare a scăzut și cu 50%

Articolul următor

Tietoevry, o companie IT finlandeză cu peste 24.000 de angajați, își pregătește intrarea în România

Articole din aceeași categorie
Citește

Băieții buni din energie

Din 2012, de când s-a deschis calea către liberalizarea pieței de furnizare a enegiei electrice și gazelor naturale,…
Total
0
Share