Ursus Breweries lansează un program de graduate trainee, prin care își propune să formeze viitorii profesioniști în industria berii

Liderul industriei berii în România lansează programul de graduate trainee, Go Graduates, adresat studenților din ultimul an de studiu și absolvenților sau masteranzilor care își doresc o carieră cu expunere internațională, în industria berii.

Perioada de recrutare este deschisă până la finalul verii. Candidații selectați se vor alătura echipei Ursus Breweries în septembrie, într-unul dintre cele 16 roluri disponibile în program. Posturile de stagiar sunt disponibile în departamentele de marketing și vânzări, dar și în financiar, producție, supply chain și resurse umane.

“Cei selectați își vor începe călătoria cu un proces imersiv de integrare, alături de un mentor care îi va ajuta să înțeleagă specificul afacerii și cultura companiei. Procesul de dezvoltare va continua, timp de doi ani, prin module de învățare, cursuri de formare, mentorat și învățare aplicată, la locul de muncă. Cel mai important, vor avea acces constant la liderii companiei și comunitatea locală și internațională a stagiarilor Asahi Europe & International, așa încât să poată acumula o experiență bogată în industria berii”, explică Zuzana Balejová (foto), vicepreședinte Resurse Umane, Ursus Breweries.

În cei doi ani ai programului, stagiarii vor participa la cel puțin trei rotații în diverse departamente, prin care vor dobândi experiența necesară pentru consolidarea carierei. Un participant care a ales o specializare în zona comercială va beneficia, de exemplu, de pregătire în echipele de Marketing, Trade Marketing și Modern Trade. Prin îndrumarea primită din partea mentorilor cu experiență din companie, se va familiariza cu activitatea celui mai mare producător de bere de pe plan local și va primi treptat responsabilități, pentru ca la un moment dat să-și poată gestiona pe deplin și independent propriile proiecte.

Candidații pentru Go Graduates trebuie să fie studenți în ultimul an de studiu, proaspăt absolvenți sau masteranzi, dinamici și cu o activitate academică care poate cuprinde burse obținute în timpul studiilor, participarea la sesiuni de comunicare științifică sau alte distincții obținute în competiții universitare. Sunt importante și experiența în voluntariat sau în asociații studențești și experiența anterioară de muncă.

DESPRE URSUS BREWERIES

Este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul său sunt Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. Deține trei fabrici de bere, în Brașov, Buzău și Timișoara, și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Face parte din Asahi Europe & International. 

Articole din aceeași categorie
Total
18
Share