Valoria – un nou jucător pe piața de training și consultanță

După ce a lucrat timp de 24 de ani în corporații globale, iar în ultimul an a fost Partener & Senior Consultant într-o firmă de servicii profesionale locală, Elena Badea lansează un nou brand în piața de training și consultanță în afaceri – Valoria.

Valoria este o companie de training, consultanță și coaching. Misiunea companiei este aceea de a transforma potențialul echipelor și organizațiilor în valoare. Valoria oferă training pe o gamă diversificată de tematici, de la cele ce conduc la antrenarea competențelor funcționale de Excel, Power Point, Power Pivot și Visual Basic, până la cele pe teme de marketing management, change management, project management și management strategic.

Valoria oferă și cursuri prezente mai rar în oferta de training a firmelor de profil, dar foarte cerute de companii, precum scriere persuasivă cu tehnici de NLP, psihologia leadershipului și psihologia vânzării. La toate cursurile din portofoliul Valoria se poate asigura un sistem de follow-up gamificat care, în următoarele 2-3 săptămâni după curs, să le permită participanților consolidarea cunoștințelor și fixarea comportamentelor noi. “Pe lângă activitatea de business, Valoria va derula proiecte pro bono destinate studenților și tinerilor antreprenori. Vreau să mă implic în continuare în construirea ecosistemului antreprenorial din România, iar Valoria îmi oferă o platformă suplimentară pentru a face acest lucru. Vom face cercetări despre mediul de afaceri local și vom dezvolta parteneriate cu toate organizațiile relevante care împărtășesc această misiune”, spune Elena Badea, Managing Partner Valoria.

Alături de Elena Badea, din echipă mai face parte și Alexandra Cernian, lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare, un trainer cu peste zece ani de experiență și un profesionist apreciat în mediul academic. Echipa Valoria urmează să se consolideze cu noi membrii în arii de specialitate relevante pentru companiile din România, ca de exemplu: management financiar, optimizarea proceselor, dezvoltarea afacerii.

Despre Valoria

Este o companie de training, consultanță și coaching. Misiunea companiei este aceea de a transforma în valoare potențialul echipelor și organizațiilor. “Competența, încrederea, inovația și pasiunea sunt valorile pe care le susținem prin tot ceea ce facem. Credem în oameni și în aspirația lor de împlinire personală și profesională și în dorința lor de a-și accelera potențialul”, spun reprezentanții Valoria.

Despre Elena Badea

Timp de 15 ani, Elena Badea a fost Director de Business Development si apoi Director de Marketing al unei companii internaționale de top, ce activează în România. Are o vastă experiență în business development, account management, marketing corporativ, operațional și marketing digital. A coordonat 38 de cercetări privind mediul de business și antreprenorial din România și s-a implicat în programe de formare și coaching pentru manageri și oameni de afaceri, dar și în proiecte de responsabilitate socială și educație. Publică frecvent articole în presa centrală din România și este invitată ca vorbitor la numeroase conferințe naționale, pe teme actuale de marketing și business development.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share