Francezii de la StreamWIDE se alătură noului pol IT din Timpuri Noi Square

StreamWIDE, companie specializată în industria software şi telecomunicaţii, îşi mută biroul din Bucureşti în Timpuri Noi Square și se alătură noului pol de IT, creat în parcul de afaceri dezvoltat de Vastint România.

StreamWIDE este o companie fondată în 2001, de o echipă de ingineri de origine franceză, prezentă pe piaţa locală de aproape 15 ani. Biroul din Bucureşti găzduiește operaţiuni de cercetare-dezvoltare şi suport. Lider în servicii de telecomunicații cu valoare adăugată, pentru operatorii telecom şi platforme de comunicaţii sigure şi digitalizare pentru industria de Public Safety, StreamWIDE asistă aceste entităţi cu soluţii de Mission Critical Communication, mesagerie vocală, convergent charging şi intelligent routing. Compania are sediul în Paris, filiale în România, SUA, Tunisia, China, și mai multe birouri de vânzări.

“Construim soluții software complexe, folosite de marii operatori de telecomunicații şi de entităţile de Public Safety din întreaga lume, cu milioane de utilizatori finali. Suntem implicați în optimizarea platformelor și, pe măsură ce ne dezvoltăm, facilitățile oferite şi echipele de IT se dezvoltă şi ele, într-o locaţie cât mai avantajoasă”, declară Roxana Vesca, HR Manager, StreamWIDE.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

StreamWIDE a închiriat 730 mp în a treia clădire a proiectului, iar tranzacţia a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox. Prin finalizarea acestei clădiri, proiectul Timpuri Noi Square ajunge la o suprafaţă închiriabilă de peste 50.000 mp, cu un grad general de ocupare de peste 90 la sută. Mai mult de jumătate dintre spaţii sunt închiriate de companii din industria IT.

Timpuri Noi Square este unul dintre cel mai mari proiecte mixte din România și va atinge o suprafață totală de peste 100.000 mp de birouri și spații comerciale moderne, clasa A, și o componentă rezidențială de circa 50.000 mp. În martie 2018, a obţinut certificarea LEED Platinum. Proiectul oferă un mediu primitor de birouri, cu aer condiționat silențios și sistem de ventilaţie, control termic, birouri cu înălţime de trei metri şi lumină naturală. La parter există restaurante, terase, cafenea snack bar şi facilități de recreere.

Cushman & Wakefield Echinox este una dintre cele mai mari firme de consultanță imobiliară de pe piața locală şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Departamentul de birouri este activ în Bucureşti şi în cele mai mari oraşe din ţară, precum Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi sau Braşov, și a fost implicat, în ultimii trei ani, în peste 100 de tranzacţii, cu o suprafaţă cumulată de circa 150.000 mp. Echipa Cushman & Wakefield Echinox include peste 60 de profesioniști și colaboratori.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share